۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
عزیزم نظر خودت مهمه، مدلش خوبه نسبتا ولی رنگش با سلیقه ی شخصی من اصلا اصلا جور نیست،مشکی اگه داره ،م ...
مشکی دارم
۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشکی با هرنگی ست میشه،سرمه ای با فقط یه رنگ با مثلا آبی،یا با قرمز،یا با صورتی،یا با زرد،یا با توسی،در کل با یک رنگ ترکیب بشه،توسی هم ترکیبی با یک رنگ فقط خوشگل میشه،با رنگهایی مثل سرمه ای و صورتی
من هم تصمیم دارم کیف بخرم.مشکی بزرگ خوبه یا کوچیک ؟ بزرگ واسه ادما سن بالا بهتره ؟
عزیزم کیفهای بزرگی داریم که مدلش جوان پسنده و با کلاس و شیکه به همون نسبت کیفهای کوچیکی که باز جوونها میپسندن،و به همین شکل هم واسه ی خانمهای مسن،در کل منظورم اینه بهتره روی کاربردش و مدلش بیشتر تمرکز کنی تا روی اندازش،باید ببینی واسه مجلس و مهمونی میخوای یا واسه کاربرد روزانه و معمول،من خودم نمیگم همیشه ولی اکثرا مدلهای بینابین انتخاب میکنم که خیلی جاها واسم کاربرد داشته باشه،امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم