2777
2789

🥴🥴🥴🥴

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر شوهری دارم ذات خراب ک هر وقت بیاد خونمون تنها باشیم کرم میریزه،  از شوهرم کلا خیلی میترسه چون شوهرم شرره چیکار کنم پاش دوباره کنده بشه .خودش نیاد مادر شوهرم خیلی خوبه بچمو نگه میداره فقط این نکبت نیاد بقیشون بیان 

پدر شوهری دارم ذات خراب ک هر وقت بیاد خونمون تنها باشیم کرم میریزه،  از شوهرم کلا خیلی میترسه چ ...

ب،شوهرت بگو عزیزم 

بهش بگو بابات میاد من موذبم خیلی نگام میکنه راحت نیستم جلوش خودش تا ته حرفتو میخونه

بهش فهماندم ک من اهل این کارا نیستم ولی چند ماه همش دور میشه باز کم‌کم پاش باز میشه روز از نو تا دیگه ی خرف مفت بزنه تو صورتش در بیام بده گم شه.  ی سری اومده میگه لب بده🥴🥴 گفتم چییبی🤯 گفتم شما بابای منی مثلا گفت خانوم نمیدی یعنی گفتم برو بابا زشته خجالت بکش محلش ندادم گورش گم کرد رفت . بعد کلید خونمون داشت وقت و بی وقت کلید نینداخت میومد ی شب ک با شوهرم دعوا میکردم گفتم برو بابای حرومزاده جمع کن برگشته لب میخواد ازمن لال شد هیچی نگفت لباس پوشید رفت بیرون صبحش رفته بود از باباش کلید و گرفت بود ولی بهم گفت تو دروغ میگی باور نمیکنم 

ب،شوهرت بگو عزیزم  بهش بگو بابات میاد من موذبم خیلی نگام میکنه راحت نیستم جلوش خودش تا ته حرفت ...

شوهرم عزیزم اعتیاد داره بیشتر وقتا نرمال نیست پدر شوهرم شرایطم میدونه دنبال سواستفاده اس اخه بیشتر وقتا تنهاییم حتی شب شوهرم نمیاد بهشم قبلا گفتم باور نکرد . اول بی زبون بودم نمیتونستم کاری کنم ولی الان دیگه گرگ شدم رد دادم دیگه از دست این پدر و پسر

مثلا دلسوز منه جلو دیگران همه میگن چ پدرشوهر با فکری داری ، همجا میشینه از من تعریف میکنه ک چ عروسی‌ام یا همش جلو دیگران نشون میده ز فکر ماس یا خرید میکنه بدام میاره خونمون و درست کرد پول بهم میده  کلی کار کرده واسم ولی چ فایده داره دلم میخواد بمیره. شکنجه روانی میشم از دستش

با مادر شوهرت در میون یزار شاید بتونه کمکت کنه

وای اصلا ۱ درصد فکر کن اگر طرف منو بگیره جونشو واسه شوهرش میده پدر شوهرم ب خوبی و کمک و با شخصیتی معروفه اسم و رسمی داره هیچکس باور نمیکنه . دلم خوش شوهرم بود ک اونم این شد نکبت