2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر منو همسرم عقدیم الان اومدم مشهد خونشون شوهر من کافی شاپ داشت قبلا الان محلشو عوض کرده با یکی شریک شده و مشتریاشم آدمای خاصین من بهش شک کردم چون چندین بار دیدم با پرسنل خانوم خیلی راحت صحبت میکنه رفتیم پیش مشاور گفت شما دوتا تو یه جا نمیتونین کار کنین بعد مشاورم به من گفت تو دیگه کافه نرو حالام منو نمیبره شبام دیر میاد من بهش خیلی شک دارم همش حس میکنم وقتی من نیستم باز داره راحت صحبت میکنه یا خیانت میکنه یه لحظه این فکرا امونم نمیده میگم برم سرکار میگه نه چیکار کنم!؟

تورو خدا کمکم کنین خسته شدم دیگه رفتار من اشتباهه یا رفتار اون!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتارشما اخه شک وظن زندگیتونوبه اتیش میکشه.الکی بی اعتمادی یا دلیلی براش داری؟

قبلا اینجوری نبودم یه بار تو دوران آشنایی چتاشو با دخترا دیدم

یه بار بعد عقد با یه خانومه حرف زده بود و اصرار داشت بره گوشیشو ببینه که مشکلی نداره ( قبلا تو کار موبایل بود) زنه هی پس میزد این اصرار میکرد

محیط کافه ما تقریبا کاریه چندین نفر اینو به اسم صدا میزنن به اضافه یه جان تهش منم حرصم میگیره تازه این جریانا برام عادی شده بود که یه صندوقدار آورد اون اینو احسان صدا میکرد اینم خیلی راحت جوابشو میداد انگار طرف مخاطب دوم شخصه!

نمیدونم چی بگم از مشاوره دوباره کمک بگیری بهتره 

اون میگه تو خودتو اذیت میکنی کافه نرو منم که کافه نمیرم بدتر میشم احساس میکنم الان که من نیستم داره چیکار میکنه!

هرچقدر میخوام بهش فکر نکنم نمیشه یه خوره ای افتاده تو جونم موندم چیکار کنم بخدا...

بر شیطون لعنت بفرست 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎
اون میگه تو خودتو اذیت میکنی کافه نرو منم که کافه نمیرم بدتر میشم احساس میکنم الان که من نیستم داره ...

حساس نباش چقدر میشناسیش؟ 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
قبلا اینجوری نبودم یه بار تو دوران آشنایی چتاشو با دخترا دیدم یه بار بعد عقد با یه خانومه حرف زده ب ...

ای بابا شما که انقدحساسی چرا زن این بنده خداشدی خب همکارن چ اشگالی داره.با موبایلم قصدش کمک بوده .چت قبل ازدواج ارتباطی ب الانتون نداره یکم منطقی باشیداخه

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫