2777
2789
عنوان

چرا هر چی میخوام شک نکنم نمیشه

271 بازدید | 26 پست

تو حال رو مبل خوابیده تا من رفتم  صفحه گوشبش قفل کرد گوشیش کنار گزاشت .روی مبلی هم میخوابه ک نشه دیدش زد .میگه واتساب دارم فقط ولی دیدم آنلاین  نبود 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شک کردم 😐

تازه خیلی چیزای دیگه این یکیش بود ولی میگه شکاک نباش چیزی نیست 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
شوهرت؟؟

اره 

من عادت دارم اینجوری میکنم 😐😐😑ولی کار مشکوکی نمیکنم 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
نمیشه همینا رو بهش بگی؟

عصبی میشه میگه پیله میکنی 

خیلی حس بدیه درکت میکنم چون تجربه کردم جالبیش اینجاس بعدم میگن تو شکاکی مغزت مریضه

اره آلان تو دوزخم انگاری