2777
2789
عنوان

سوزش زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 49356 بازدید | 87 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دقیقا بعد یه شک اینطوری شدم سوزش زبان شما خوب شدید؟

سلام خوبید ببخشید من به تازگی دچار این مسئله شدم که دکتر بهم گفتن اسم بیماری سندروم‌سوزش زبان یا دهان هست شما تونستید خوب بشید راهی بود که نتیجه بده خیلی اذیت میشم

سلام عزیز جان ،خوب شدی؟ سوزش زبان میگم منم چند ماهه لینطور شدم،شما مشکلت چی بود؟چطور خوب شدی؟ممنون م ...

سلام عزیزم ببخشید شما مشکلتون خوب شد منم این مدلی شدم همش زبونم میسوزه یه سمتش 

سلام خوبید ببخشید من به تازگی دچار این مسئله شدم که دکتر بهم گفتن اسم بیماری سندروم‌سوزش زبان یا دها ...

سلام تا اونجایی که من فهمیدم سوزش زبان از استرس و روحیه است...ولی به هیچ عنوان سمت داروهای اعصاب نرید حتی زیر نظر روانپزشک بدتر می‌شود..سعی کنید خودتون رو مشغول کاری کنید و شاد باشید...اگه شما هم به نتیجه ای رسیدید لطفاً خبر بدید

شما چند وقت؟ درمانی پیدا کردین؟

یاخدا چقدر زیاد همه زبونتون من سمت چپ یوقت نوکش یوقت بغلاش یجای ثابت نیست از دی ماه بعد یه شوک عصبی و استرس و همزمان کرونا نمیدونم اینا دلیلش فعلا هیچ درمانی تازه چکاپ دادم

بعضی وقتا سوزشش یطوریه انگار زخم ولی هیچی نیست

دقیقا منم بعد یه شوک عصبی اینطوری شدم..زبانم هم بعضی موقع ها حس میکنم زخم شده..بعد اون جریان عصبی یه وقتایی حس میکنم غذا رو دلم مونده

میشه شمارتون داشته باشم؟ اهل کجایین؟

سلام مامان من مدت دو هفته بود که این مدلی شده بود دکتر آزمایش داد خونش کم بود به هدی که بستری شد بهش ...

من داروی کم خونی میخورم الانم ازمایش دادم بخاطر همون فشار عصبی هست شما داروی اعصاب هم میخوردین بهتر نشدین؟