2777
2789
عنوان

سوزش زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 49323 بازدید | 87 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه کل زبونم و سقف دهنم بعد که غذا می خورم یا بعضی موقع هم چیزی نخوردم سوز میده زبونم

سلام عزیز جان ،خوب شدی؟ سوزش زبان میگم منم چند ماهه لینطور شدم،شما مشکلت چی بود؟چطور خوب شدی؟ممنون میشم جواب بدی ،خیلی اذیتم.

سلام منم زبانم سوزش واحساس زخم دارم قبلا نوک زبانم بودالان بیشتر بغلای زبونمه من فکرمیکنم ارتباط با ...

شما راه حلی پیدا نکردین زبونم سوزش داره و کناره هاش بدتر .انگار زخم بشن ها همونطور

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم
شما راه حلی پیدا نکردین زبونم سوزش داره و کناره هاش بدتر .انگار زخم بشن ها همونطور

گلم سوزش زبونت چی شد متم مثل تو شدم یک ماهو نیمه ،،،خوب شدی؟

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
گلم سوزش زبونت چی شد متم مثل تو شدم یک ماهو نیمه ،،،خوب شدی؟

نه عزیزم یه روز خوبه چند روز بد مخصوصا کنار زبونم که دندونای اون قسمت هم درد میگیره

با هرنفس به خدا نزدیکتر میشوم.باهرنفس دوست داشتنی تر میشوم.باهر نفس به مرکز کائنات نزدیکتر میشوم.با هر نفس رسیدن به آرزوهایم را میبینم.خدایا سپاسگذارم سپاسگذارم سپاسگذارم
نه عزیزم یه روز خوبه چند روز بد مخصوصا کنار زبونم که دندونای اون قسمت هم درد میگیره

برا متم خوب نمیشه همش سوزش دارم یه تیکه از روی زبونم یه پرزش سفیدتره انگار و بغلش متورمه بغلای زبونمم میسوزه و یه چیزایی زده دکتر نشون دادم گفت غدد لنفاویه و دارو هم نداد ،تاپیک اخرم عکساشو گذاشتم ببین

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞

سلام عزیزم خوب هستید منم حدود یک ماه نوک زبونم میسوزه سوزن سوزن میشه و بغلاش هم قرمز قرمز شده نمیدونم دلیلش چیه میشه راهنمایی کنید؟

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

شما پزشک مراحعه نکردید منم زبونم اینجوری شده همش میسوزه و بغلای زبونم مخصوصا 

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"