2821
2789
عنوان

اسید فولیک

1067 بازدید | 12 پست

دکتر برای کمبود آهن بهم اسید فولیک و قرص آهن تجویز کرده جدیدا فهمیدم اسید فولیک باعث زیاد شدن پریود میشه ولی پریودم همینطوریش زیاده چیکارکنم که بعد از مصرف اسید فولیک پریودم زیاد نشه 

منم مشکل شما داشتم...الان روز اول پریود ی قاشق چای،تفت میدم با اب میخورم پریودم نصف شده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم مشکل شما داشتم...الان روز اول پریود ی قاشق چای،تفت میدم با اب میخورم پریودم نصف شده

چای؟ تفت؟ چین اینا

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

چای؟ تفت؟ چین اینا

چای نمیدونی چیه؟؟تفت دادن هم یعنی حرارت  دادن

دکتر روازاده برام تحویز کردن ۶ ماه کم خونی شدید داشتم بخازر پریود هیج جوره خوب ننیشدم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
چای نمیدونی چیه؟؟تفت دادن هم یعنی حرارت  دادن دکتر روازاده برام تحویز کردن ۶ ماه کم خونی شدید ...

حالا چرا دعوا داری، یه لحظه فکر کردم تفت یه داروی گیاهیه 😁😁😁

ها یعننی چای خشکو تفت بدم؟ 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

حالا چرا دعوا داری، یه لحظه فکر کردم تفت یه داروی گیاهیه 😁😁😁 ها یعننی چای خشکو تفت بدم؟ 

اره...البته اگر خونریزیت شدید چون خیلی کم میکنه،،دچار مشکل نشی یقه من بگیری🤣

دستت درد نکنه فقط دو روز اول ؟

خب بیشترم خاستی بخور، اما تخم مرغ ناشتا واقعا خیلی موثره، امتحان کن. اصلا خونو میبنده

اره...البته اگر خونریزیت شدید چون خیلی کم میکنه،،دچار مشکل نشی یقه من بگیری🤣

خیلی جالب بود تا حالا نشنیده بودم، درست میگی شاید برا ادمای عادی دچار مشکل بشن. اخه یه مدت رژیم سخت گرفتم پریودام شدید بود، تخم مرغم نمیتونستم بخورم گفتم چه راهه خوبی 😊

2790
2823
2791
2779
2792