2777
2789
عنوان

دوستمو گم کردم ☹️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 43 پست
عزیزم وقتی لینک تاپقک میزارن میزنی روش میره تو تاپیک نی نی سایت...ولی برای ایشون رفت گوگل

این لینک آخرین لینکی بود ک تو کلیپبوردم فرستاده بودم برا کسی اشتباهی پیست ک زدم این اومد اسم یکی از شخصیتای سریال فرندز هست خدایی شماها کی هستین انقد شکاک بدببن اه

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب لینک و اشتباه گذاشته یعنی نمیشه اشتباه کنه ادم  اگه هک به این راحتی بود همه هک میکردن

امیدوارم عزیزم 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
این لینک آخرین لینکی بود ک تو کلیپبوردم فرستاده بودم برا کسی اشتباهی پیست ک زدم این اومد اسم یکی از ...

امیدوارم...

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شانس اوردی سوتی بدتری ندادی مثلا عموجانی سرچ میکردی...🤦‍♀️😂

ن آخه این باحال بود میری میزنی رو پیتزاعه دیالوگ معروف جویی رو میگع برا راس و چندلر و ریچلم همینه امتحان کن

امیدوارم...

و امیدوار بمون

بعدم مواظب باش کسی هکت نکنه چون بمن مربوط نیست فردا نیای پاچه مارو بگیری تو هم با این توهماتت حتما یه هکر جذب میکنی ک هکت کنه حتتتتما🙂

و امیدوار بمون بعدم مواظب باش کسی هکت نکنه چون بمن مربوط نیست فردا نیای پاچه مارو بگیری تو هم با ای ...

عزیزم ان۳ور بچه نیستم به کسی تهمت الکی بزنم..اگر هک شدن حتما پیگیری میکنم از چه گوشی یل کجا بوده، ،،اگر از طرف شما بود حتما میام سراغتون اگرم نه زندگیتون بکنید

عزیزم ان۳ور بچه نیستم به کسی تهمت الکی بزنم..اگر هک شدن حتما پیگیری میکنم از چه گوشی یل کجا بوده، ،، ...

بیماری چیزی هستی؟ 🤔 یه لینک ب گوگل بود هک چ کوفتیه ایشالا خدا شفات بده امیدوارم ب حق همین ماه عزیز 

یکمم اطلاعاتتو ببر بالا همه دارن بهت میخندن الان

بیماری چیزی هستی؟ 🤔 یه لینک ب گوگل بود هک چ کوفتیه ایشالا خدا شفات بده امیدوارم ب حق همین ماه عزیز& ...

انقدر ادم کثیف زیاد ش ه وقتی میگید تاپیک و میره گوگل ادم صب  نمیکنه بخونه....درصمن مشکل از من نبوده شما باید حواستون جمع میکردید الانم‌سکوت کنید حوصله تاپیک شما ندارم که حتی حواست نیست چی میزاری

انقدر ادم کثیف زیاد ش ه وقتی میگید تاپیک و میره گوگل ادم صب  نمیکنه بخونه....درصمن مشکل از من ن ...

حوصله نداری نیا تو تاپیک مگه کسی مجبورت کرده واقعا که...