2777
2789
من ی شاگرد ابله بی خاصیت داشتم هیچی حالیش نبود موهام سفید شد تا این دروس پیش دانشگاهیش رو پاس کرد ال ...

هعییییی ماهم انقدر میخونیم چشامون کور میشه اعصابمون صفررر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سهمیه ۷۵ نداریم 😐

۵ داریم ۲۵ داریم دیگه بقیشون اسم دارن مثل شاهد و هیئت علمی و .... که تعداد کمی دارنشون

مثلا تو کل کنکور تجربی ۹۸ ، ۹۰۰ نفر شاهد داشتن( بین ۶۰۰ هزار نفر)

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
سهمیه ۷۵ نداریم 😐 ۵ داریم ۲۵ داریم دیگه بقیشون اسم دارن مثل شاهد و هیئت علمی و .... که تعداد کمی د ...

من شنیدم سهمیه ی بالای ۵۰که ۲۵درصد محسوب میشه ی صفر از رتبه کم میشه این صحت داره؟

من ی شاگرد ابله بی خاصیت داشتم هیچی حالیش نبود موهام سفید شد تا این دروس پیش دانشگاهیش رو پاس کرد ال ...

دس رو دلم نذار.من لیسانس حقوقم.متولد ۷۴.به خاطر مشکلات زندگی نتونستم ادامه تحصیل بدم.بعد دختر خالم متولد ۷۶ ارشد رتبش امسال صد و خورده ای شد پدرشم جانبازه.اینقدر روم فخر فروخت.چقدر همون شب که بهم گفت اشک ریختم.از بس پز داد

سهمیه ۷۵ نداریم 😐 ۵ داریم ۲۵ داریم دیگه بقیشون اسم دارن مثل شاهد و هیئت علمی و .... که تعداد کمی د ...

ولی همون ۲۵ درصد باید ۸۰ درصد تراز اخرین قبولی دانشگاه رو بیاره

مثلا تگه دانشگاهی اخرین قبولیش ترازش ۱۰ هزار بوده( سهمیه مناطق) که تقریبا میشه ۲ هزار منطقه ۲، کسی که ۲۵ داره تراز ۸ هزار بیاره( حدود ۱۷ هزار ) ممکنه قبول شه.( یعنی حداقل باید اون باشه .وگر نه این نیست بگیم همه ی بالای ۸ هزارا میتونن برن!)

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
دس رو دلم نذار.من لیسانس حقوقم.متولد ۷۴.به خاطر مشکلات زندگی نتونستم ادامه تحصیل بدم.بعد دختر خالم م ...

😔😔ناراحت نباش خدا برا شمام حتما بهترینارو در نظر داره

پز دادن ی ادم مریضو جدی نگیر

من شنیدم سهمیه ی بالای ۵۰که ۲۵درصد محسوب میشه ی صفر از رتبه کم میشه این صحت داره؟

این شکلی محاسبه نمیکنن

رتبه تو خودشون بهشون میده

مثلا ۳۰۰ هزار تا منطقه ۲ ای داریم ۲ هزار نفر سهمیه ۲۵ درصدی دار

طبیعیه رتبشون بهتر بیاد

ولی مثلا این نیست فکر کنی که تا رتبه صدشون برفرض پزشکی تهران قبولن چون منطقه ۲ تا ۱۰۰ قبولن! مثلا دانشگاه تهران کلا ۲۰ تا صندلی برای اونا داره

در صورتی که جزو ۲۰ تای اول سهمیه خودشون باشن و یه سری شرایط که یکیش ومیدونستم بالا گفتمو داشته باشن، میتونن برن