2777
2789
عنوان

مرتیکه کثیف

678 بازدید | 24 پست

هزارجور خیانت کرد یک سال نیم کتکم رد هنوزم بادختره تموم نکرده ب من مبگه برگرد مهرت ببخش طلاق باطل کنبم

بجای این ک من شرط بزارم برام شرط میزلره 

میگه اومدیم بازم چیزی پیش اومد نمیتونیم زندگی کنبم باید جداشیم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

واقعا میخای برگردی به اون زندگی؟

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر اتفاقی که افتاد مهریه ات رو نبخش به هیچ وجه

بحشیدم جداشدم بخوام برگردم باید مطالبه کنم 

نه 

تا اخرم مهریتو بگیر حیف عمرت 

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
تا اخرم مهریتو بگیر حیف عمرت 

جداسدم ازش مهربخشیدم حالا میگه طلاق باطل کنیم مهر نداسته باش دیکه پست فطرت

واقعا خوش حال شدم تونستی طلاقتو از اون عوضی بگیری بچه ها چیکار شدن با خودت می‌مونن یا با اون  ...

فدات 

بچه ها بامنن 

ن ارزش بزگشتن نداره پست فطرت 

فدات  بچه ها بامنن  ن ارزش بزگشتن نداره پست فطرت

تاپیکاتو دنبال میکردم قبلا یه مدت ازت خبر نداشتم خیلی زن قوی هستی جا نزدی تا آخرش رفتی سختی هارو به جون خریدی طلاقتو گرفتی خدام بهت کمک کرد که خونه و بچه ها مال تو شدن واقعا آفرین که تا آخرش رفتی من عرضه جدایی رو ندارم و دارم ادامه میدم کسی هم پشتم نیس

تاپیکاتو دنبال میکردم قبلا یه مدت ازت خبر نداشتم خیلی زن قوی هستی جا نزدی تا آخرش رفتی سختی هارو به ...

فدات بشم من چقدحرفات بهم اعتمادب نفس دادمنم ی تنه رفتم جلو کسی کمکم نکرد و الانم نمیکنه خودمم و خودم 

باید بااین شرایط کناربیام ازاون هرزه خلاص شدم کافیه جنگ اعصاب درحال نکالمه قرارهاش خدالعنتش کنه 

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد