2777
2789
عنوان

خواهر بدجنس😭😭😭😭

521 بازدید | 9 پست

دوستان خواهر من ک ازواج کرد از اول بدبخت بود شوهرش دوسش نداشت به زور با هم ازدواج کردن... 

منم قبلن به زور با پسر داییم نامزد کردم و گفتم اگه ازدواج کنم بدبخت میشم جدا شدم ازش... 

یکسالی میشه با عشقم دوست بودم الانم ک خداروشکر عقد کردیم با هم

شوهرم ک میاد خونمون واسم گل میاره

یا سر سفره یکسره باهام شوخی میکنه

جلو خانوادم بهم خانومم یا خانوم جان میگه

خواهر منم چون حسوده بدجور حسودی میکنه چون شوهرش تا الان بهش نگفته خانومم یا گل واسش نیاورده 

رفته از پیج اینستاگرامش به شوهرم پیام داده ک چطوری یه دختری ک دست خورده رو قبول کردی

چطور یه دختر خراب و به عنوان زنت قبولش کزدی 😭

نوشته آیدا نامزد اولش و ولش کرده نفری بعدی تویی تورو هم نمیخاد ولت میکنه اگ ولت نکنه من کاری میکنم ک جدا شین از هم... 

شوهرم اومد با مادرم درمیون گذاشت 

گفتش آیدا مو خیلی دوست دارم جلوی دختز تونو بگیرید ک کاری نکنع ک بعدا پشیمون بشه... 

خواهرمم الان برگشته به همه گفتع ک آیدا پیج منو هک کرده داره ابن پیام هارو به شوهرش میده ک منو خراب کنع پیش شوهرش 

اخه مگه میشه انقد خواهر بدجنس باشع؟ 😭

طولانیه#  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاهر با خاهرش اینکارارو میکنه واقعا؟؟؟؟؟؟؟همیشه حسرت خاهر داشتم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه