2777
2789
عنوان

شکم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3527 بازدید | 220 پست
چه خوب شدی عزیزم.  ماشاءالله چیکارکردی؟

یه ماه ورزش و ۲ ماه رژیم ساده ۸۲ اینا بودم شدم ۶۷ الانم استراحتم تا دوره بعدی ورزش شرو کنم بشم ۶۰ بعد ۵۵ خاستی میتونی بیای گروهمون البته انقد شوخی و خنده زیاده ک فک کنم لف بدی  

🥰 🥰
منم هنوزم غصه میخورم ولی شکم ب حالت دختریمون برنمیگرده بعضیا چرا مثل لاغرا ولی الان ک شکمش اینه خیلی ...

شما با ورزش و رژیم لاغر شدی؟ 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا ازین نرم افزار های فیتنس نصب کرده ورزشای شکمی رو انجام بده. دلم میخاد ببرمش باشگاه

آخه باشگاه بره ممکنه شکمش کوچیک شه ولی پوست شکمشو می‌خواد چیکار کنه تازه اگه شکمش کوچیک شه بازم پوستش شل تر میشه و بدتره که 

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
سه سال میگزره از زایمانش. سی سالشه

سلام، عزیزم، بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنش دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

یه ماه ورزش و ۲ ماه رژیم ساده ۸۲ اینا بودم شدم ۶۷ الانم استراحتم تا دوره بعدی ورزش شرو کنم بشم ۶۰ بع ...

وای با یه ماه ورزش اینجوری شده؟ بهش میگم. اونم شروع کنه. دعات میکنه. ممنون. 🥰🥰🥰🥰🥰

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
آخه باشگاه بره ممکنه شکمش کوچیک شه ولی پوست شکمشو می‌خواد چیکار کنه تازه اگه شکمش کوچیک شه بازم پوست ...

نه جیگر انچنان شول نمیشهاصلا معلوم نمیشه فقط اون چروک بالای نافش فک نکم بره

🥰 🥰
یه ماه ورزش و ۲ ماه رژیم ساده ۸۲ اینا بودم شدم ۶۷ الانم استراحتم تا دوره بعدی ورزش شرو کنم بشم ۶۰ بع ...

شما پوستتون شل هم بود؟ 

وای با یه ماه ورزش اینجوری شده؟ بهش میگم. اونم شروع کنه. دعات میکنه. ممنون. 🥰🥰🥰🥰🥰

عزیز من اطلاعات دارم میدونی چی میگم ادعا نمیکنم بلدم ولی یه ماه ورزش الکی نه من راه بلد بودم چه تو رژیم چه ورزش سینم از ۸۵ رسوندم ب ۷۰ 

🥰 🥰
عزیز من اطلاعات دارم میدونی چی میگم ادعا نمیکنم بلدم ولی یه ماه ورزش الکی نه من راه بلد بودم چه تو ر ...

ورزشای مخصوص شکم میخاد انجام بده

عزیز من اطلاعات دارم میدونی چی میگم ادعا نمیکنم بلدم ولی یه ماه ورزش الکی نه من راه بلد بودم چه تو ر ...

توکه بلدی یه سوال درباره خودم بگم؟ 

سینه هام بعد شیردهی لاغر شده. چیکارکنم چاق شه؟ 

عشقم اگ حامله نشدی تو حاملگیی ب رژیمت توجه زیادی کن 

عزیزم منم سه سال و دوماه پیش سزارین شدم 

ولی خداروشکر اصلا ترک نداره شکمم و پوستش سفته 

شل نیست شکمم کوچیکم هس

خداروشکر ❤️🌷

هر کی میبینه فک‌میکنه زایمان نکردم 

البته واسه ما ارثیه مامانمم با سه تا زایمان یه ترکم نداره و پوستش سفته 

خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️