2777
2789
عنوان

شکم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3527 بازدید | 220 پست
جدی؟جالب بود... خودشون کین مگه توکه نمیبینیشون اقدس ۲۰۰کیلوئی پرادعا  عزیزم شماعالی هستی یعنی ...

کم پیش میاد ینی چی؟ منطور اخرتو نفهمیدم

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی تلاش کردم شدم اینی ک هستم

عکس شکمشو دیدی؟ درست میشه بنطرت؟ 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
منم خیلی تلاش کردم شدم اینی ک هستم

کو عکس اگه میتونی بده 

به نظر من شکم عادی بود  یه کم تپل بود که برا کسی زایمان کرده نورماله ‌

دیدی چروکاشم؟ 

کم پیش میاد ینی چی؟ منطور اخرتو نفهمیدم

منظورم اینه شماهمین الان شبیه کسایی هستی که زایمان نکردن 

یه کوچولوشکمه که باورزش فیته فیتی 

کم پیش میاد خوب کی فیته الان؟

اسم خودم سپیناز هست  چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم  
منظورم اینه شماهمین الان شبیه کسایی هستی که زایمان نکردن  یه کوچولوشکمه که باورزش فیته فیتی&nb ...

😘😘😘😘😘

وا واسه منم دوطبقس😐 فک کنم باید بریم دکتر چون من ورم معده هم دارم

قبلا شنیدم عمل میکنن ولی خیلی از عمل میترسم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
این عکس موقع نشستنه خط افتاده که طبیعیه ؟ یا ایستاده 

ایستاده ام ولی ی کم خم شدم تا عکس بگیرم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴