2777
2789
عنوان

شکم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3527 بازدید | 220 پست
من بعد زایمانم دوتیکه شد نه سال الان همینه اما مث شکم اسی اصلا نشده

ینی امیدی نیست؟ 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😢😢😢😢😢

😔

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من ک چاق و لاغر شدم پوستم رد رد شده وای ب حاملگی🤦🏻‍♀️

من فقط واسه حاملگی چندتا خط سفید افتاده پایین شکمم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

پوستت شل نشده

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

خوشبحالتون

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ینی امیدی نیست؟ 

چرااا 

بره باشگاه

ایروبیک

بدنسازی

تی ار ایکس

مشه عالی.دیدماا 

رفتم ک میگم

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
آره به مربی گفتم فقط میخوام شکمم کوجیک بشه همه جاهای دیگم خوبه برنامه ای که برام مینوشت بیشتر تمرکز ...

پوستتون شل هم بود؟ 

چرااا  بره باشگاه ایروبیک بدنسازی تی ار ایکس مشه عالی.دیدماا  رفتم ک میگم

جدی میگی؟ بخدا دوساعته داره عرمیزنه دوستم که دیگه درست نمیشه. من دیگه زشتم و... 

زیرشکم خلبانی

توی بدنسازی واسه این زیر شکم هست

ولی بشدت سخته و اذیت کننده

جدی میگی؟ بخدا دوساعته داره عرمیزنه دوستم که دیگه درست نمیشه. من دیگه زشتم و... 

ببین خواهر منو چاق بود خداشاهده شده مانکن.

اصلام شل نشد دور شکمش هم چندتا چین ریز افتاد 

نمیدونم شاید مال دوستت نره