2777
2789
عنوان

شکم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3527 بازدید | 220 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان میزارم

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
99/9/9 هنوز نیومده چجوری بهترین اتفاق زندگی افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب دیگه 😍😍😍

این یه رازه 😁😁😁

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
میگه سه ساله زایمان کرده

😯😯😯 این دیگه خیلی کم کاری کرده تو انجام ورزش!!!!!   

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
چند وقته زایمان کرده؟  با ورزش میشه خیلیم بد نیست اوضاعش

واقعا؟ خ ناامیده

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
😯😯😯 این دیگه خیلی کم کاری کرده تو انجام ورزش!!!!!  

مث من

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
پس من از الان شروع کنم خیلی نیستا ولی تازه زیاد شده بنظرتون میشه واسه قرص سیپرویی باشه ک میخورم اخه ...

عزیزم همین الان یه خانم گفت که اگر کیست داری یا دیسک کمر بهتر از این ورزش انجام نددی  در مورد قرص هیچی نمیدونم گلم

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂
با رازتون کار ندارم با حمله بندیت کار دارم افتاد فعل ماضی و گذشته اس نکنه از آینده اومدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ...

از قضیه ی امضا خبر نداری ؟

من به کمپین راه اندازی موج مثبت پیوستم 

جمله ی رمزمونم اینه 

میخواهیم انرژی مثبت جذب کنیم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

نمای نزدیکش😢

عزیزم همین الان یه خانم گفت که اگر کیست داری یا دیسک کمر بهتر از این ورزش انجام نددی  در مورد ق ...

نه هیچی ندارم سااالمم خداروشکر

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
نمای نزدیکش😢

طفلکی ببین به چه روزی افتاده 

واسه منم این مدلیه 

خیلی ناراحتم 😭😭😭😭😭