2777
2789
واقعا 😍  خدا کنه بالا بره گوسفند من یه گوشواره بشه برا من 😍😂😂😂😂😂

اره گرون شده 

واااای نگو 😩شهادت امام رضا شله داریم 3،4 تا گوسفند😓

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣
اره گرون شده  واااای نگو 😩شهادت امام رضا شله داریم 3،4 تا گوسفند😓

ن بابا خدا کنه تا شنبه یک شنبه بره بالا من ک فروختم بیاد پایین 😄قبول باشه منم دعا کن ک ب بزرگ ترن ارزوم ک خریدن پیکان وانته برسم 😍

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن بابا خدا کنه تا شنبه یک شنبه بره بالا من ک فروختم بیاد پایین 😄قبول باشه منم دعا کن ک ب بزرگ ترن ا ...

حتما گلم 

جدی ارزوت اینه؟ 😁

سلام سلام مامان های خوشگل🙋‍♀️ ما تولیدی سیسمونی نوزاد داریم سرویس نانان🐻، سرویس خواب و کلی اکسسوری جذاب دیگه🤩 به قیمت عالی و عمده خوشحال میشم تو اینستاگرام پیجم رو دنبال کنین و کارامو ببینین🥰اگر خواستین برای نینی هاتون سفارش بدین 😘میتونین من و تو اینستاگرام با آیدی Ninijoon_vahidian یا کالای خواب نینی جون پیدا کنین🐣🐣عکس پروفایل هم جوجه است🤩🤩🐣🐣🐣
حتما گلم  جدی ارزوت اینه؟ 😁

اره بخدا خیلی دوست دارم بخرم سوار شم ولی نمیخرن دیگه میگن دختر پیکان وانت 😤 چیکار کنم خا عاشقشم  هرجا میبینم چشام ستاره بارونه 

چشمات با من رفیق جون جونیه ببین چه بارونیه😭ای وای اگه ما همو پیدا نمیکردیم😔امشب میخوام دیوونه بازی کنیم خدا رو راضی کنیم😃بذاره با هم همه دنیا رو بگردیم😍انقد عاشق شدن عین خود آزاریه من مریضت شدم وقت پرستاریه😤قلبم از دست رفت آخه چه اصراریه😠درد و درمونمی تو خود جونمی عشقم 😉😘
خانم لیزه یعنی چی؟ یعنی شما نمی دونید گوشت بره لذیز تره؟ اون بنده خدا بالا نوشته لذیزتره

ن عزیزم ببین مروارید 22 نوشته لیزه..نبخدا خانومی نمیدونم ببخشید خواستم کمک بگیرم😟😟😟

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
 اره بخدا خیلی دوست دارم بخرم سوار شم ولی نمیخرن دیگه میگن دختر پیکان وانت 😤 چیکار کنم خا عاشق ...

دیوونه😆منم 206 میخام دعا کن بخرم

دیوونه😆منم 206 میخام دعا کن بخرم

انشاالله ک به زودی زود بخری منم همین طور 😄

انشاالله ک به زودی زود بخری منم همین طور 😄

انشالله😩