2777
2789
عنوان

اسم

108 بازدید | 10 پست

سلام

اسم برای گربه میخوام

جنسیت..ماده

رنگ..سفید و قهوای

تعداد رای : 18
نظرسنجی
کیتی
8
44%
لوسی
10
55%
♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار لوسی خیال هممونو راحت کن

میخوام بهترین اسم رو براش بزارم به خدا از بچگی حسرت داشتن یه گربه رو داشتم تا بلاخره مامانم راضی شد😣

♥فقط یک صلوات♥یا بیشتر♥برام بفرست♥برای حاجت رواییم♥یـــــــا♥دعام کن♥برای♥حاجت رواییم♥آهای♥آهای تویی که داری برام صلوات میفرستی و دعا میکنی♥ایشالله حاجت روا بشی♥ممنون از تو♥اگه دوست داشتی♥این متن رو یک بار یا بیشتر بخون♥اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥ممنون که امضامو خوندی♥

کیتی قشنگتره بنظرم لوسی بیشتر به یه گربه طلایی میاد. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
کیتی قشنگتره بنظرم لوسی بیشتر به یه گربه طلایی میاد. 

آخه سه تا تاپیک زدم گفتن لوسی 

آخه سه تا تاپیک زدم گفتن لوسی 

خب من که عاشق سگ و گربه ها هستم و مدام ویدیوشون رو میبینم بنظرم کیتی بیشتر به یک گربه قهوه ای میاد از طرفی لوسی اسمیه که چه برای انسان و چه حیوانات خانگی خیلی زیاد استفاده شده. 

اگه بازم مرددی خیلی اسمهای دیگه هم هست مثلا بعضی ها اسم گربه نارنجی یا قهوه ای رو پاییز میذارن که هنوز تو ایران نسبتا نادره. 

چاکلت هم میشه شکلات که بانمکه 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
خب من که عاشق سگ و گربه ها هستم و مدام ویدیوشون رو میبینم بنظرم کیتی بیشتر به یک گربه قهوه ای میاد ا ...

مرسی عشقم چاکلت باید فکرامو بکنم