2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 76 پست
قاشق چنگال ۲_3تومن چینی2_3تومن چینی دم دستی ۲تومن زودپز ۱ تومن سرویس قابلمه ۳ تومن سرویس پذیرای ...

آیا این زندگی کتری قوری نمیخواد؟وسایل پیک نیک؟ست آبکش و لگن؟قابلمه دم دستی؟استکان و لیوان دم دستی؟ست پذیرایی حالا سوفله یا چینی؟کفگیر ملاقه؟سینی؟ست اورانوس؟؟؟؟

وسایل خورده ریزه اینقددددر زیاده ک وقتی وارد بشی میفهمی چقدر زیاد و خرج داره

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت و پرت نخر.... زیاده روی نکن....

خونه هر قدر سبک تر باشه ارامشش بیشتره...

به نظر من  با 10 تومن همه چیز میشه خرید.... مگه چند سرویس ظرف لازم داری .. 

من یه سرویس 18نفره ویکتوریا دارم فقط...کلی هم مهمون دارم تا حالا اصلا کم نیومده

یه سرویس کامل خیلی بهتره به نظر من تا 10 مدل ظرفای رنگا وارنگ که اصلا به هم نمیخوره ..بی سلیقه دیده میشه...

تازه من 7 ساله ازدواج کردم..گفتم هر وقت لازم شد یه سرویس 12 نفره چینی زرین هم میخرم تا حالا که لازم نشده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
سرویس ارزون ترم دیدم در حد ۱/۵ و ۲ تومن خودم عمرا ۴ تومن بدم قابلمه خواهر😂😂 ولی خدایی خیلی خوب ب ...

انصافا قابلمه چیه ۴ تومن بدی😂 ولی فک کنم من اون سرویسی که ۳ سال پیش خریدم همین حدودا باشه الان

آیا این زندگی کتری قوری نمیخواد؟وسایل پیک نیک؟ست آبکش و لگن؟قابلمه دم دستی؟استکان و لیوان دم دستی؟ست ...

اورانوس و فلاسک و کلمن و سرویس ابزار خریدم اونارو کم کن😂

سرویس چاقو چه مارکی خریدی؟چقدر شد؟

عزیزم من یونیک خریدم ۶۰۰تومن البته دوتا چاقو زنجان خریدم و دو تا ازین چاقو اره ای دم دستیا 

اگه از من میپرسی سرویس چاقو نخر اضافست

من هرچی خریدم یدونه دم دستیشم خریدم ک وسایلم زود مستهلک نشه

...
آیا این زندگی کتری قوری نمیخواد؟وسایل پیک نیک؟ست آبکش و لگن؟قابلمه دم دستی؟استکان و لیوان دم دستی؟ست ...

قابل توجه کسایی که گفتن همه رو ۱۵ خریدن گفتم

اونایی که من نوشتم شدن ۱۵😐

بدون اونچیزا😐

🤣🤣🤣اروووم انگار اشنباه تایپی داشته دوستمون اخرین ققمت سرویس ۲۴ نفره خوب که دارم ۳.۵،،،،،با ۵۰۰ ه ...

😂

اره منم تعجب کردم حتما اشتب تایپی بوده

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
چرت و پرت نخر.... زیاده روی نکن.... خونه هر قدر سبک تر باشه ارامشش بیشتره... به نظر من  با 10 ...

افرین عزیزم منم از زندگیه خیلی شلوغ و نا مرتب بدم میاد ختی مبلامم پر منبت بر نداشتم که خونه شلوغ و نا مرتب به چشمش نیاد

عزیزم من یونیک خریدم ۶۰۰تومن البته دوتا چاقو زنجان خریدم و دو تا ازین چاقو اره ای دم دستیا  اگ ...

یکنیک چجوری ۶۰۰ خریدی؟؟؟کی خریدی؟؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد