2777
2789
عنوان

خدا باحیا مرا دوست داره+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 46 پست
سلام دوست خوب بله منم منظورم همون حیای رفتاری هست و با چادر نمیشه گفت طرف تمام کمال با حیاس به نظر ...

بعله بنده هم گفتم همه جوانب حیا نیازه با بگیم یه فرد باحیا کامل هست

که یکی از اونها حیای پوشش هست

ایانظر ما درباره ی حد پوشش ملاکه یا نظر اسلام؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعله بنده هم گفتم همه جوانب حیا نیازه با بگیم یه فرد باحیا کامل هست که یکی از اونها حیای پوشش هس ...

صددرصد اسلام، ولی خیلی چیزا تو اسلام هس مگه عملی می کنن؟

با احترام باز هم میگم پوشش از نظر بنده فقط چادر نیس، خیلی از مانتویی ها با حجاب تر از چادری ها دیده میشن

بنده از پوشش خودم خیلی راضیم چون کمتر از چادر نیس و چادرو دست و پا گیر می دونم

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
ممنون خودتون باز بفرستید هر وقت سایت خوب شد... لطفا همون پوششش مشابه به پوشش خودتون باشه

من شهرمون کوچیکه و تو شهر خودمون چادر میپوشم اما وقتی جاهای دیگ میرم حجابم اینطوریه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
سلام عزیزم خوبی؟ بعد از مرگ و ورود به اون دنیا چند سال اون دنیا هستیم؟

اون دنیایی باشه یا نباشه من میدونم جام خوبه..خیلیم خوب..چون ن دزدی میکنم..ن مال مردم میخورم...سرم تو زندگی خودمه...حسو حالم خوبه...خدا هم همیشه واسم خوب میخواد..شکرش...ب حجاب این چیزا اعتقاد ندارم ب انسان بودن اعتقاد دارم..مرد و زن انسانن...اگه زنا بدن جذابی دارن مردای الان خیلی ا خانما بدنای جذاب تری دارن بس ک ب خودشون میرسن...خودمون باید انسان باشیمو ب همه چیز دید جنسی نداشته باشیم

در من انگار کسی در پی انکار من است...

چقدر عالی که انقدر خوبین😍

عزیزم مثال این کار شما مثل اینه که بچه توی شکم مادر هیچ خبری ازین دنیا تداره و هیچ دیدی نداره که این دنیا چه شکلیه ادماتوش چیکار میکنن برای این دنیا به چه چیز هایی نیاز داریم

برای همین میگه من این دست و پا رو میخوام چیکار اینا رو نمیخوام میخوام راحت# باشم ، #خوش _بگذرونم جای بیشتری داشته باشم 

حالا اگر اون دست وپا قطع بشه اون فقط ۹ ماه توی شکم مادر راحته تازه انم توی یه جای تاریک...اون فقط میکنه اونجا بهترین جاست

وقتی به دنیا میاد تازه میفهمه چقدر همون دست و پای اضافی توی اون دنیا که نبودنش باعث راحتیش بود چقدر توی این دنیا به کارش اومد ... چقدر عمر توی این دنیا بیشتره تا اون دنیا که ۹ ماه بود

این دقیقا مثل فکر شماست...

شما برای چند سال زندگی توی این دنیا حاظر نیستی دستورات دین رو عمل کنی...

حاظر نیستی پوشش کامل داشته باشی...

حاظر نیستی بنده ی هوای نفست نباشی...

زندگی توی اون دنیا جاودانگی هست

میدونی یعنی چی؟

یعنی تعداد ستارگان کل آسمون رو بشمار...

چند تا میشه؟

اصلا قابل شمارشه؟

۱ میلیارد؟

۱۰ میلیارد؟

۵۰۰ میلیار؟

۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ هزار میلیارد؟

نه خیلی بیشتر از ایناست

حالا ان تعداد ستاره رو به توان همون عدد برسون(امیدوارم ریاضیت خوب باشه😜)

جواب چی شد؟♾

تو توی اون دنیا تولد این سن بدست اومده رو هم میگیری...

حتی تولد بیشتر از اون سن

حرفم سنگینه میتونی دوباره متن رو بخونی تا بهتر به عمق مطلب پی ببری...

حالا شما درست مثل اون جنین خوشی کاذب۱۰۰ سال دنیا رو میخوای

آیا شما که دزدی نمیکنی 

مال مردم رونمیخوری حس بدی داری؟ زندگی برات سخته؟

اگر اینو به یه اختلاسگر بگی ..بهش بگی اینهمه مال رو ازت میگیریم مالی که دزدیه زندگی براش تیره و تار میشه 

اما شما چی میدونی اون کار غلطه و حتی بهش فکرم نمیکنی

اگر حجاب هم داشته باشی و دستورات دین رو اجرا کنی قرار نیست زندگی برات سخت باشه

زندگی همچنان خوشی های خودشو داره

کافیه مثل اون اختلاسگر که دیدش مال مردم خوری هست و دید بدی داره

ما هم دیدمون رو به حجاب و واجبات دین عوض کنیم

حالا یه سوال آیا ارزششو داشت اون جین برای ۹ ماه زندگی توی رحم مادر دست و پاشو قطع کنه؟

❤❤🌹🌹 این پوشش جلب توجهش بیشتره یا پوششی که شما فرستادید؟

ربطی ب پوشش نداره

رفتار آدماس ک جلب توجه میکنه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

چادر هم هدیه ای هست از اجدادمون 

اما خیلی ها زیر سنگینی حجاب و چادر هم بی حیا و بی ایمان هستند 

هرچند ما نباید قضاوت کنیم .

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪
اما علم اینو نمیگه

دید من یا شما

یا حتی علم نمیتونه ادما رو قضاوت کنه

فقط اون بالا سریه ک اجازه چنین کاری رو داره

دید من یا شما یا حتی علم نمیتونه ادما رو قضاوت کنه فقط اون بالا سریه ک اجازه چنین کاری رو داره

بله دقیقا خداوند یک سری احکامی رو گفته که ما وظیفه داریم انجامش بدیم

و دقیقا طبق میزان اطاعت پذیری از احکام یا رد کردن اون در اون دنیا قضاوت میشه اعمالمون

علم تو وجود دینه

هیچ وقت علم رو نمیشه از دین جدا کرد

این که درباره جلب توجه از طریق رنگ ها گفتم کافیه برید مطالعه کنید هم از لحاظ دینی بهش میرسید هم علمی

بله دقیقا خداوند یک سری احکامی رو گفته که ما وظیفه داریم انجامش بدیم و دقیقا طبق میزان اطاعت پذیری ...

اوکی

❤❤🌹🌹 این پوشش جلب توجهش بیشتره یا پوششی که شما فرستادید؟

دوست عزیز

کشور تونس و ترکیه بیشترین مسلمانهای جهان و دارن من تو مسافرتی که به ترکیه داشتم خانوم های مسلمانش مانتو بلند و روسری بزرگ سر کردن خیلی عالی بود حجایشون، اثری هم از چادر نبود خیلی نادر دیده می شد

حتی تو سوریه هم خیلی کم دیدم 

اما پیشینه چادر بر می کرده به ایران اگه مطالعه کنید می بینید چادر به عنوان یه سفر بین راهی استفاده می شده اونم  به خاطر راهزنا، هم مردا و هم زنا یه پارچه ای می انداختن سرشون تا زنا دیده نشن و از تعرض در امان باشن

پس اینطوری رواج پیدا کرد بین مردم

پس حجاب فقط چادر نیس، حجاب به اون میگن که مو، مچ پا ، مچ دست، و اعضای بدن خانوم از نامحرم پوشیده بشه، این پوشش هم میشه با مانتو بلند و روسری حفظ کرد

تو زمان های قدیم چیزی به اسم چادر نبود اونی که به گوش ماها رسوندن اشتباه ، یه پارچه نسبتن بزرگ می انداختن سرشون کمی از کمر پایین، اسمشو گذاشتن چادر 

این اگه چادر باش ما هم از این چادرا سر می کنیم

تو کشور های دیگه مسلمان واقعی بیشتر دیده میشه تا ایران، اینجا چادر سر می کنن اما چششون به این مرد و اون مرد 

البته این جمله ام، منظورم با همه نبود یه عده چادری بد نام کردن چادریارو

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش،  ما را به ناز فروشان نیاز نیست، تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
دوست عزیز کشور تونس و ترکیه بیشترین مسلمانهای جهان و دارن من تو مسافرتی که به ترکیه داشتم خانوم های ...

چقدر عالی وچقدر کاملتر

حجاب چادر جدای از این که از چشم های ناپاک حفظت میکنه از خطر های مالی که میتونه بهت زده بشه مثل برخی درزدی ها هم جلوگیری میکنه

در ادامه توضیح حجابتون تون

یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لازْواجِکَ وَ بَناتِکَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنینَ یُدْنینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذلِکَ أَدْنى‏ أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراً رَحیماً؛(احزاب/59)

اى پیامبربه همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: جلبابها [روسرى ‏هاى بلند] خود را بر خویش فروافکنند، این کار براى اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است (و اگر تا کنون خطا و کوتاهى از آنها سر زده توبه کنند) خداوند همواره آمرزنده رحیم است.»

روسری های بلند

۱.

۲.

۳.

کدوم پوشیده تره؟

کدوم جلب توجهش بیشتره؟

کدوم به نظر اسلام نزدیک تره؟

۲ تا از این تصویر که به هم شبیه ترن کدومن؟

غالب حجاب توی ترکیه و سوریه که مد نظرتونه به کدوم پوشش نزدیک تره؟