2777
2789
عنوان

خواهرم جاریمه وقتی میرم پایین....

1111 بازدید | 32 پست

من عروس بزرگترم واون کوچیکتره  تازه اومده توی ساختمونیم فعلاموقتا پیش خونواده شوهرم زندگی میکنن منم بچم خیلی ب مادرشوهرمهربونم وابستس همش گریه میکنه ک منوببرپیش مامان جون خودمم حوصلم ک سرمیره میگم برم ییساعتی بشینم پیششون اماتا من میرم پایین سریع خواهرم باشوهرش ازجاشون پامیشن خودشونوب کاری مشغول میکنن گاهیم میرن تواتاق درومیبندن من خیلی ازین برخوردناراحت میشم جاری وسطیم ک ی غریبس بازخیلی باهام صمیمیه اماخواهرم ک جاریمه نمیدونم منظورش ازین برخورد چیه.ی دفعه قبلا بهش گفتم چی دارین ک اینقدرخودتومیگیری شوهرشم بیکاره بهش برخورد ینی شست منو اینوهم بگم ادم کینه ایه نظرشماچیه چرااینکارومیکنه من خیلی ساده و بدبختم دیروزرفتم بازار دوتاساپورت گرفتم گفتم یکیشو بهش بدم شوهرش بیکاره فعلا اما دیدم ارزش نداره بهش ندادم دلم واسه سادگی خودم میسوزع

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘

شما هم بهش محل نده 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید به این دلیل که بیکاربودن شوهرشو میکوبی تو سرش😐😐😐😐😑

همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺

احتمالا از جمله ی شما ناراحت شده

چرا بهش اینطور گفتین شاید خجالت کشیده

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

توام بهش بی محلی کن.اصلا اهمیت نده.وقتی داره این کارشو تکرار میکنه پس توام اصلا اهمیت نده انقد بی توجهی کن بذار خودش اذیت بشه خسته بشه.اون وقتی میبینه تو ب رفتاراش واکنش نشون میدی بدتر میکنه ولی بی توجهی کنی خودش اذیت میشه

عجبا 😒😒بیخیال شاید منظوری ندارن شما به خونه مادرشوهرتون میرید کاری به خواهر و شوهر خواهرتون ندارین که نگران باشین 

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
مشکل اینه که جاریته  انگاری خوشش نمیاد از شما

اخه ماخاهریم منوشوهرم باعث ازدواجشون شدیم کاریشون نکردیم ک خوششون نیادازما

برای سلامتی دخترم یک صلوات ختم کنیدلطفا،اجرتون بااقاامام حسین ع😘