۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀 برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀 ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀 تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀 بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀 در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀 میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
شاید به این دلیل که بیکاربودن شوهرشو میکوبی تو سرش😐😐😐😐😑
همسرت وظیفه نداره کمبود ها و عقده های مالی و عاطفی که خونه پدرت داشتی رو جبران کنه با کمک هم زندگیتون رو بسازید😉💪یه بارم مارو تو پارتی گرفتن به سرهنگه گفتم من سرایدار اینجام خودم باهاتون تماس گرفتم تیپمو نگاه کرد گفت اینو آزادش کنید کلی هم ازم تشکر کرد☺
توام بهش بی محلی کن.اصلا اهمیت نده.وقتی داره این کارشو تکرار میکنه پس توام اصلا اهمیت نده انقد بی توجهی کن بذار خودش اذیت بشه خسته بشه.اون وقتی میبینه تو ب رفتاراش واکنش نشون میدی بدتر میکنه ولی بی توجهی کنی خودش اذیت میشه
عجبا 😒😒بیخیال شاید منظوری ندارن شما به خونه مادرشوهرتون میرید کاری به خواهر و شوهر خواهرتون ندارین که نگران باشین
خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرت} میشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇