ایفون قراره چند ماه دیگه ای یو اس جدید بده و از ۷ به اونور دیگه اپدیت نمیشن ، یعنی این گوشی نهایتا تا ۱ ساله اینده با ای یو اس جدید همراهه
اگه ایفونمی خای و نمی خای ۳۰ تومن هزینهکنی آیفون se بگیر که همجدیده همقیمتش خیلی خوبه
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
نه عزیزممن شنبه رفتم گوشی بخرم الانم دیجی کالا که از همه جا گرونتررو ببین اس ای ۱۲-۱۳-۱۴ بود
ایفون ۱۱ از ۲۶-۳۲
بقیه همکه برو بالا
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟