2777
2789
عنوان

ازدواج

148 بازدید | 22 پست

دوستان بنظره شما چرا یه دختری اصلا خواستگار نداره؟؟؟

اصلا بحث این نیست که ادم بخواد زود ازدواج کنه ها

بحث اینه که خب کلا ادمی که اصلا خواستگار نداشته باشه خب مثلا یه احساس بدی به ادم دست میده واقعاااا.

البته یکسریا میگن که ادم اگه بیشتر در اجتماع باشه خواستگارای بیشتری پیدا میکنه 

اماااا من اصلا اینو قبول ندارم چون من خودم اطرافم مواردی رو دیدم که طرف همچین ادمه اجتماعی نبوده ینی طوری نبوده که توی اجتماع فعال باشه اما خواستگارای زیادی هم داشته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم همیشه عدم وجود خواستگار صرفا از بد بودن شما نیست گاهی اوقات ب دلیل زیبایی زیاد و یا موقعیت اجتماعی بالا ممکنه طرف خواستگار نداشته باشه چونکه طرف میترسه جواب منفی بشنوه و برای همین پیشقدم نمیشه

به نظر منم هر چی طرف دیده بشه خواستگار بیشتر داره ,علاوه بر اینکه اکثرا خوایتگار از طریق همسایه و فا ...

خب اخه من بخدا خودم اطرافم دیدم مثلا یه خانمی که خیلی سرکار میرفتو کلا داخل اجتماع بود اما الان ۳۴ سالشه و هنوز مجرده و یک خواستگار درست حسابی هم نداشته

برعکس مثلا یه چند موردی هم دیدم که دخترا خیلی اهل فعالیت در اجتماع نبودن و خواستگار هم داشتن

اول اينكه لطفا قبول داشته باش اجتماعي بودن تو افزايش كيس ازدواج تاثير داره دوم اينكه كلا ازدواج كرد ...

اخه اگه ازدواج کردن براساس قسمت ادم باشه 

دیگه فرقی نمیکنه که ادم اجتماعی باشه یا نباشه 

چون بالاخره جایی که ادم باید فرد مورد نظرش رو پیدا کنه ، حتما پیدا میکنه

اخه اگه ازدواج کردن براساس قسمت ادم باشه  دیگه فرقی نمیکنه که ادم اجتماعی باشه یا نباشه  ...

قسمت جاي خود

اقا مثلا من ميتونم برم افغانستان زندگي كنم بگم اگه قسمت بشه افغانستان مثل آلمان آباد ميشه!؟!

تكرار نميشوي💞

حالا کمیت مهم نیستا کیفیت مهمه ما دو تا دختر تو فامیل داشتیم قشنگ پنجاه شصتا خواستگارو داشتن تا اونجاییش که ما خبر داریم ولی چهل سال بالان و هنوز مجرد .خواستگار خوب نداشتن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
اونا مامان یا خاله یا فامیل خیلی فعال دارن😂

نه اتفاقا 

ببینید مثلا دختر خاله من الان ۲۲ سالشه و ازدواج کرده اما ما کلا از طرف مادری اصلا پسر ما توی خانوادمون نداریم.

بعد داخل فامیل پدریش هم هرچی پسر بودن ازدواج کردن و اصلا فرد مجرد نداشتن.

ولی این دختر خاله من میره داخل یک پاساژی خرید کنه بعد صاحب مغازه همونجا شمارشو میده و اینا و الانم ازدواج کردن با هم.

نه اتفاقا  ببینید مثلا دختر خاله من الان ۲۲ سالشه و ازدواج کرده اما ما کلا از طرف مادری اصلا پ ...

الان بیشتر ازدواج ها قبلش دوستی بوده دیگه خیلی کم پیش میاد پسری سنتی بره خاستگاری ی دختر مگر اینکه فامیلی همسایه ایی چیزی باشه که قشنگ بشناستش