2777
2789
عنوان

مادرایی که بچه شیرخوار دارید

56 بازدید | 5 پست

با توجه به این که نمیشه بزای هیج کاری برنامه ریزی کرد، چون بچه یهو شیر می خواد یا یهو گریه می کنه، 

بهم بگید چه غذاهایی می پختید یا می پزید  که زودی  حاضر بشه؟

من وقتی خواب بودمواد ماکارونی و لوبیا پلو رو پختم و فریز کردم ، اما همیشه که نمیشه اونا رو پخت ...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

بچت چند وقتشه 

من وقتایی که بچم آرومه سریع درست میکنم  اول اولم غذا رو درست میکنم بعد اگه رسیدم و بچه آروم بود خونه رو هم تمیز میکنم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش منم ب شدت این مشکلودارم

شماخوبه بازوقت کردی درس کنی فریز کنی

من وقت اونم ندارم

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
یه ماهشه

سعی کن عذاهای ساده بپزی وقتایی که بچه خابه سریع کارتو انجام بده من یاد خودم می افتم گریم میگیره اصلا نمیدونستم باید چیکار کنم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
یه ماهشه

تا دوسه ماه ۴ ماه خوبه خیلی

بعدش ک بزرگترمیشه توجه و بازی و اینا میخاد

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸