2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه که خیللللی بزدگه . دخترم الان ۸ ماهشه تازه ۲ میپوشه . ۳ که مال یکسالگی که 😐

چند کیلو دنیا اومد دخترم موقع تولدش یک پوشید از چهله که در اومد دو از چهار ماهگی هم سه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
چند کیلو دنیا اومد دخترم موقع تولدش یک پوشید از چهله که در اومد دو از چهار ماهگی هم سه 

مال شما چند کیلو بود 

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻
 گفتم کع🙃 ، ۲۸۰۰ به دنیا اومد 

اها عزیزم ندیدم که گفته باشی 

خدا حفظش کنه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
مال شما چند کیلو بود 

4200 دنیا اومد ⁦☺️⁩

چه سایزی باید بگیرم پس

یه دست ۰ داشته باش که اگه تو سونو اخر وزنش کم بودو احتمال زود به دنیا اومدنش بود یه چیزی باشه تنش کنی فقطم بلوز و شلوار و استین حلقه ایی زیردکمه ای بگیر . بقیه رو ۱ بگیر . البته سونو اخرت مهمه اگه زیر ۳ بود ۰ بیشتر بگیر 

یه دست ۰ داشته باش که اگه تو سونو اخر وزنش کم بودو احتمال زود به دنیا اومدنش بود یه چیزی باشه تنش کن ...

سونوی اخرو چند هفته انجام میدن 

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻

من تو سونوي اخر گفت وزنشو حدود سه كيلو

ولي سه و سيصد دنيا اومد

سايز صفر خيلي كارامد بود

من دوتا سرهمي سايز صفر و سه دست بلوز شلوار سايز صفر و يك سرهمي پشمي واسه بيرون رفتن سايز صفر خريدم

بازم گاهي احساس ميكردم لباس ندارم اوايل