2777
2789
عنوان

گله از شوهر

287 بازدید | 7 پست

من یه اخلاقی دارم خانواده شوهرم رو که می بینم هی شوهرم رو ضایع می کنم عیب هاش رو میگم و ... آخه شوهرم از خانواده خودش بیشتر حساب می‌بره اینطوری میخام که به حرفام گوش بده خانواده اش هم همیشه از من حمایت می کنن. اما گاهی حس میکنم این کارم اشتباهه؛ کسی مث من هست؟؟ درسته یا اشتباه؟؟

من هرگز این کار رو نمی کنم. هر عیب و ایرادی داشته باشه زندگیمون به روی هیچ کس نمیارم. نه خانواده خودم نه شوهرم. شاید من خیلی مغرورم ولی دوست ندارم کسی مشکلاتمون رو بدونه. البته هیچ وقت کارد به استخونم نرسیده.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
من هرگز این کار رو نمی کنم. هر عیب و ایرادی داشته باشه زندگیمون به روی هیچ کس نمیارم. نه خانواده خود ...

چند وقته ازدواج کردین؟ آخه شوهر منم یه از داره دیگران رو خیلی دخالت میده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومه ک کارتون اشتباه محضه

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
خو چی کنم؟! شوهرم خانواده خودشو خیلی قبول داره و منم میخوام استفاده کنم از این اخلاقش

هیچ وقت مشکلاتت رو ن پیش خونواده خودت و ن خونواده همسرت نبر،همینایی ‌ ک میگی الان حمایت میکنن دور روز دیگه ب شوهرت میگن زنت فلان و فلان و اومد فلان حرف رو درنورد تو زد...البته نمیگم اینجوری هستن...ولی خودت با دستای خودت داری آتو میدی دستشون...

چی از شوهرت میخو ای مثلا؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
هیچ وقت مشکلاتت رو ن پیش خونواده خودت و ن خونواده همسرت نبر،همینایی ‌ ک میگی الان حمایت میکنن دور رو ...

مثلا میخواستم اتاق بچه رو کاغذدیواری کنه؛ یا مثلا تو قرنطینه میگه با خانواده اون رفت و آمد کنیم ولی با خانواده من نه