2777
2789
عنوان

زدن بچه کوچکتر

555 بازدید | 51 پست

دوستان من دو تا پسر چهار سال و نیم و یک سال و نیم دارم در کل با هم خوبن و عمو دوست دارنو و بازی میکنن ولی گاهی سر اسباب بازی یا سر اینکه پسر کوچکم بزرگه رو اذیت میکنه اونم بدجور هلش میده یا میزنه بهش پسر بزرگم هم اصلا دست بزن نداره یعنی با بچه های دیگهدحتی بزننش هم از خودش دفاع نمیکنه فقط برادرشو میزنه.با حرف و محبت و جایزه و محرومیت و عصبانیم گفتم فایده نداشته نمیدونم دیگهدچه راهکاری داره؟ از طرفی دلم میسوزه آخه کوچکه که اذیتش میکنه خب متوجه نمیشه هر چی میگم بعد همش به بزرگه مجبورم تذکر بدم.الان کوچکه با موتورش هی میزد به بزرگه اونم دیگه عصبانی شد محکم هلش داد خورد زمین خیلی گریه کرد.

چه واکنشی درسته واقعا؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتاب والد متفکر،کودک متفکر

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

پسر داییای من با شلنگ و سنگ تو حیاط همو می زدن زن داییم می گفت خودشون باید باهم کنار بیان یه بار سر و کله ی یکیشون بشکنه جفتشون آدم میشن😳😂☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄

بنظرم دخالت نکردن تو دعوای بچه ها درسته

فقط نظارت کن همدیگه رو بلایی سر هم نیارن 

و البته میتونی به بزرگ تره امکاناتی بدی به کوچیک تره ندی و اینجوری براش جا بندازی که بزرگ تره و همونطور که یسری چیزا رو هره که کوچیکه نداره همونقدر باید در قبال کوچیکه مسئول باشه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

خب شما همزمان ب هردو تذکر بده

کوچیکه رو هم از الان تربیت کن نمیشه ک فقط بزرگه رو سرزنش کنی اونوقت عقده ای میشه

دوسته خوبم خواهش میکنم ازت که عکس پروفایلم رو کپی نکن،ممنون❤من خیلی ترکیدم دوسته عزیزم این چهارمین کاربریمه پس ممنون میشم ک با من بحث نکنی و ادب رو رعایت کنی تا مجبور نشم باهات مثل خودت رفتار کنم❤🤗

تا حدی که خطرناک نباشه دعواشون مشکلی نداره

وقتی کوچیکه کتک میخوره و خیلی گریه میکنه بغلش کن و حرف بزن بگو داداش تو رو دوس داره الان بوست میکنه و بزرگه رو بوس کن بگو حالا تو هم داداشتو بوس کن

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
پسر داییای من با شلنگ و سنگ تو حیاط همو می زدن زن داییم می گفت خودشون باید باهم کنار بیان یه بار سر ...

سنگ😐 یکیشون دور از جون کور میشد چی ؟

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜