2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره تو هم یه روزی جدید بودی

جدید بودم ولی اولین تاپیک درمورد این چیزا نبوده

چرا اولین تاپیکت درمورد پخت قرمه سبزی نبوده ولی در مورد اینی ک تاپیک زدی بوده😕😕

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
جدید بودم ولی اولین تاپیک درمورد این چیزا نبوده چرا اولین تاپیکت درمورد پخت قرمه سبزی نبوده ولی در ...

اینجا جایی هست که مشکلت رو بگی 

شما مشکلت حتما قرمه سبزی پختن بوده

مگه فقط اون اصل کاری هست زنا صدتا جا دارن بکشش سمت گردن و لبات  نترکم صلوااات 😂😂😂😂

کاربر آقاست

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
دوبار 😕ما هرشبه

چجوری🥴🥴

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
شوهریم موخواد خو گناه داره😊😂

خوش بحالت چیکار کردی باش

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
ما هم اولای ازدواجمون یه شب درمیون داشتیم تازه بیشتر وقتا هر شب هم بود الان فقط میگیم بخوابیم شب بخی ...

من هفت ماهه ازدواج کردم شوهرم همش خستست هفته ای دوبار چیکار کنم 

مام همینطور دوشب ک زیاد نیس

چیکار میکنید آخه شوهرم همش خسته

ماهم دو شبیم

من تازه ازدواج کردم خو اوایل خیلی خوب الان ن