2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من.بفرمایید

مرسی گلم موفق باشید ،من دیشب از طرف همکار همسرم ک خانمیه و مدتی ب رابطشون شک دارم یعنی حس میکنم چیزی بینشون بوده یا هست همسرم مدام هرچیزی ک حس میکنه دوس داره میگه بده ببرم براش ،قبلا پنهانی میبرد الان ک میدونه فهمیدم ب خودم میگه میخوام از این برا فلانی هم ببرم ،،دیشب ترشی براش برد یه پیام از طرفش اومد مرسی دوست خوب و عزیزم با یه دست گل ،اینجور روابط عادیه بین همکار یا نه؟؟

مرسی گلم موفق باشید ،من دیشب از طرف همکار همسرم ک خانمیه و مدتی ب رابطشون شک دارم یعنی حس میکنم چیزی ...

والا ما اصلا اینجوری نیستیم اصلااا تهش با خودم ی خوراکی میبرم تعارف میکنم 

پس چرا اون میگه عادیه و من روابط اجتماعیم پایینه

ببین شاید هرکسی ی چیزی میاره این طبیعیه اون نباید پیام بده خوب همونجا تشکر کن دیگه چرا پیام میدی بعدش عزیزم هر روابطی مشکل زا نیست با بقیه فامیل چطوریه رفتارش؟ خانمه متاهله یا مجرد؟

انتظار داری بگه غیر عادیه و من دارم کار خارج از عرف میکنم؟؟!!

والا از وقتی خانمه فهمید بهشون شک کردم سعی میکنه منو آروم کنه و بگه چیزی نیست بینشون ولی همسرم دست بردار نیست و همش میگه دوست داشتن معمولیه ولی نگاهاش دیشب چیز دیگه میگفت