2777
2789

سلام .چند وقته با شوهرم بحثمون شده بود همه اش فحشم میداد که چرا موندی و برو از خونه ام بیرون .دیروز عصر باز شروع کرد به بچه ها میگفت بگو زنگ بزنن بیان دنبالش و گرنه یه جوری میزنمش که دست و پاش و خورد میکنم .بعد خودش زنگ زد داداشم اومد دنبالم .شانس اوردم وقتی اومدن توحیاط بود من هم دو قلو ها را برداشتم باخودم اوردم .حالا هی زنگ میزنه و پیام میده که به جرم بچه دزدی ازت شکایت میکنم و زنگ زدم 110در جریانن .راننده ای که اومده دنبالت هم ازش شکایت کردم .دوقلو ها الان یازده ماه شونه .بنظرتون میتونه بر علیه ام شکایت کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا زر مفت زده.بچه ها پیش مادرشونن شکایت هم نمیتونه بکنه.فقط یه چیزی عزیزم کاش نمیرفتی خودت حتی اگه اون میگفت اگه بره شکایت کنه بد میشه برا تو میگه خودش گذاشته رفته حالا تو بیا ثابت کن که تو رو انداخته بیرون .برگرد خونت واگه خواست بندازتت بیرون همونجا زنگ بزن ۱۱۰ تا شاهد داشته باشی.اینجور خیلی سخته برات

تو رو خدا برای سلامتی نی نی کوچولوی من که تو راهیه و بزودی میاد که من دردهام رو فراموش کنم صلوات بفرستین ودعا کنید.
میگف امروز میرم دادگاه .نمیدونم چکار کرده .

نمیدونم چی بینتون گذشته ولی این ادم دست پیش گرفته سفت وایستا تا هفت سالگی بچه ها حضانتشون با تو هست پس کوتاه نیا و همین جور که اون داره میکنه توام برا حق حقوقت وایستا

یه پسر سه ساله دارم خیلی وابسته به خودمه از دیروز که اومدم فقط دارم گریه میکنم .اون نتونستم با خودم ...

الهی حالا شاید سر عقل بیاد بگه برگرد مرتیکه چ مرگشه اخه زیر سرش شاید بلند شده

نطر خاصی ندارم