2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

چکارس؟دست راستت رو سرما شاید2یا3تومن داشته باشه شوهرم

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

شوهر من ۲ و نیم حقوقشه.بعد از ظهرا هم کار تعمیرات انجام میده روزی حداقل ۵۰ تومن از اونجا کار میکنه .ولی سر ماه باز کم میاریم.دو نفریم.وام ازدواجشو پرداخت میکنه.کرایه خونه میده.شهریه منو میده.واسه ماشین خرج میکنه.ازاونطرفم باباش نق میزنه بیار یه ملیون از حقوقتو هر ماه بده به من دشتم تنگه.وقتی هم میگه ندارم باز نق میزنه که پس چیکار میکنی کم خرج کن.یه بار دلم پر شد دهنمو باز کردم بگم اخه نه واسه عروسیمون خرج کردی نه کمکی بهمون کردی خودشم بازنشسته نظامه ها ۸ ملیونم تازه تو عروسی ما کاسب شد 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000

گلم شوهر من ماهی ۱۱ در میاره ماهی ۱۰ قسط واجاره داریم مثل شما خرج عروسی خانه وماشین ....با خودمون بوده حالا باز باباش میگه به ما کمک کنید تازه اولای عروسی یه دعوای گنده سر همین خواستشون کردم ولی هنوز که هنوز فرصت میارن میگن به ما پول بدید

گلم شوهر من ماهی ۱۱ در میاره ماهی ۱۰ قسط واجاره داریم مثل شما خرج عروسی خانه وماشین ....با خودمون بو ...

دمش گزم چیکارس؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

عزیزم توی این شرایط هرچی هم پول دربیارن واقعا کفاف نمیده چون همه چی بیداد میکنه ازگرونی.مخصوصا خورد و خوراک ک هرروز مجبوری بخری.

همسرمنم تقریبا ۸ یا ۸ و خوردهای حقوق میگیره یه بچه هم داریم فقط ماهی ۷۰۰ من برمیدارم پس اندازمیکنم بقیه خرج میشه.البته ماهی ۳ تومنم قسط میدیم

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️