سلام دوستان من پارسال یک آزمون درسی خیلی مهم داشتم. همچنین نوه اول خانواده هستم و در دبیرستان درس می خوانم.و یک خواهر کلاس دومی دارم.ما کلا ۵ تا نوه هستیم که من اولی ام ،دختر دایی م دومیه که کلاس چهارم هست ،خواهرم سومیه که کلاس دوم هست ،دختر دایی کوچیکم و پسر خاله ام که امسال پیش دبستانی ان و دختر داییم ۴ ماه بزرگتره. و یک خاله و دو تا دایی دارم.دایی بزرگه م وقتی من به دنیا اومدم ازدواج کرده دو تا دختر داره .اون یکی داییم که از همه کوچک تره پارسال عقد کرد و امسال به خاطر کرونا عروسی نگرفت.حالا اون زن دایی بزرگم به این زن دایی دومیم حسودی ش میکنه به ما نوه ها هم همینطور.مثلا من پارسال یک آزمون درسی خیلی مهم داشتم.که خیلی هم براش می خوندم.فقط به خاطر ۱۰ سوال قبول نشدم.این زن دایی من کلا چشم دید هیچ کسی چه بزرگ چه کوچیک نداره.دختر اولیش که کلاس چهارمه درسش به اندازه من خوب نیست و جالبه الان هیکلش به من رسیده هنوز مثل بچهها دنبال بازیه اصلا اینقدر که به بازی اهمیت میده به درس نه.بخاطر همین مادرش می بینه که مثلا من یا خواهرم د رسمون رو خوب می خونیم حسودی میکنه.می خواد بچهها ی خودشو بکشه بالا.وقتی دایی کوچیکم پارسال تابستون عقد کرد قیافش اینجوری بود باد کرده
دیگه الان جدیدا باد کرده دیگه هر وقت می بینه زن دایی جدیدم میاد سر میزنه زورش میگیره دیگه همراه داییم و دختر دایی هام خونه مامان بزرگم نمیاد 😂