به معنای چیزی که به زبون میاری فکر کن حین خوندن نماز
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین به نظرم حضور قلب تو نماز علاوه بر سعی توی خود نماز با راهکارای دوستان به اتفاقات قبل نمازم بستگی داره ینی شما مثلا تو طول روز سعی کنی گناهم نکنی خب حضور قلبتم بیشتر میشه واینکه نمازو به خاطر حس خوبش لزوما نخون نماز خوندن وظیفس وبرای رضای خدا خب تواخرش وقتی بدونی کاری رو کردی که خدا ازت خواسته به نظرم ناخوداگاه ارامشم میگیری💛
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
چجوری ساکت کنیم هرچی گم کردن تو نماز یادم میاد کجاست😐
گفتم که این حضور قلب به یکباره بدست نمیاد هرچقدر که آگاهی و ادراک روحانیتون بالاتر بره بیشتر حسش میکنید و راحت تر میتونید با ذات هستی ارتباط برقرار کنید برای شروع بهتره از هرچیزی که برای شما تنش ایجاد میکنه دور بشید