2777
2789
سلام عزیزم شما چیکار کردین که سطح. LH بدنتون اومده پایین؟؟ 

عزیزم من کاملا بدون دارو باردار شدم 

اون تایمی که کلومیفن مصرف کردم باردار نشدم و عکس رنگی انجام دادم مشکلی نداشتم LH هم مرزی بود هیچ دارویی برای اون نداد پزشکم ولی من همزمان با کلومیفن متفورمین مصرف کردم

من مشکل از همسرم بود چون کیست مویی داشت عفونت اون اجازه نمیداد که اسپرم خوب و با کیفیت تولید کنه همون ماهی که عمل کرد من باردار شدم

و من حدود ۳ ماهی میشد که بیخیال شده بودم و دارو مصرف نکردم 

اگه ساکن تهران هستین توصیه میکم حتما یه ویزیت با دکتر زهرا فرهادی داشته باشین واااقعا معرکه س توی کارش هم منصف هم نابغه

بهترینا رو واستون آرزو میکنم

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
نمیدونم عزیزم منم چیزی نفهمیدم ولی دکتر گف ممکنه دردسر بشه برات دکتر برای شما چی نوشت

سلام دوست عزیز. مثل اینکه باردار شدید. منم مشکل شما را دارم fshخوبه اما lhمقدارش ۱۹ و نیم هست. شما با دارو باردار شدید؟؟ اگر بله. چه داروئی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما فهمیدید برا کاهش lh چیکار کنیم اخه از منم بالاس

من مشکلم تنبلی تخمدان هست. با مصرف متفورمین یا انواع دیگه اش مثل گلای اونس یا گلوکوفاژ بهتر شدم. با ورزش. کاهش وزن هم میشه کمش کرد.

سلام خانمی شما به نتیجه ای رسیدین؟ منم الان چهار ماهه تو اقدامم ولی باردار نشدم. آزمایش که دادم fsh ...

سلام عزیزم شما باردار شدین منم lhبالا ۲۳گفتن یائسگی زود رس داغونم نمیدونم چکار  کنم .شما چکار کردین چند سالتون