2777
2789
عنوان

شپش سر

121 بازدید | 20 پست

بچها الان‌ رو سر دخترم‌ دیدم ی عالمه چیزی مثل شوره بود اما به ساقه موهاش چسبیده

اگه شپشه راهکار نهاییش جیه

دخترم ۱۹ ماهشه

میگن باید کوتاه بشه موهاش درسته؟؟

اینقد زحمت کشیدم‌موهاش بلند شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميشه ببينم؟ خيلي كنجكاوم ببخشيد

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
یعنی باید کوتاه کنم؟

اره چون نمیره منم همین تازگیا داشتم تو حموم انقدر محکم سر نو شستم رفت میتونی تمیز کنیتمیز اونا از هر تاره مو بکش بیاد بالا

یه صلوات مهمونم می کنید 

اخه كلاف مو هم اينجوريه 

تو گوگل سرچ كن كلاف مو

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

عزیزدلم اصلا نیاز به کوتاه کردن موهاش نیست فقط یهشب تاصبح سس مایونز بزن زیاد به سرش ویه کلاه پلاستیکی رنگ بذار روسرش فردا سرشو بشور   و یا روغن زیاد یا ماسک مو زیاد بزن به سرش وباشونه دندانه ریز شونه کن خیلی جوابه تایکی دوبار انجام بده همشون میمیرن