2777
2789
عنوان

عذاب وجدان

156 بازدید | 14 پست

من ۴ سال پیش باه شوهرم که تازه عقد کرده بودم به یه شهر بازی رفتیم.سوار چرخ و فلک شدیم.منم از اخلاقای شوهرم سر در نمیوردم.یهو اون مرده بهم یه نگاه انداخت فکر کردم چشمک زد نمیدونم با من بود یا نه.به شوهرم که گفتم باهاش دعوا راه انداخت و یه سیلی بهش زد.الان هم مطمئن نیستم واقعا با من بوده یا نه عذاب وجدان گرفتم و کلی مشکلات ریخته سرم فکر میکنم به خاطر دعای اون مرده.به نظرتون چیکار کنم حق با کیه این وسط دارم دیوونه میشم از عذاب وجدان شدید

تکیه بده اما....به شانه های مردی که وقتی خوابت برد سرت را زمین نگذارد!

فکر میکنم چون اون جا شوهرم ابروش برده بهمون نفرین کرده و زندگیم داره متلاشی میشه چیکار کنم؟توروخدا کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐مشکلات زیاد شده ملت رد دادن

دنبال قاتل بروسلی هستی آبجی

میدانی جذابیت کار خدا به چیست؟اینکه بخواهند نامت را خراب کنند و بعد نامت ترند اول جستجوی گوگل شود🌹کاش می گذاشتند گمنام بمانی.سر زبان ها افتادنت برایشان بد تمام می شود ای دلیل خلقت عالم 😍روحی لک فدا یا رسول الله❤یک روز ...شاید جمعه...حوالی عصر یا حتی صبح...نمیدانم....بیا سر زمانش حرفی نزنیم که دل خون است و جان خسته...اما میدانم...یک روز از کنار دیوار کعبه مردی خواهد آمد با ندای انا المهدی...آن روز تمام قناری ها آواز خوشی سر می دهند.و زمین...این زمین یخ زده ...بوی بهار می گیرد...و آن روز تمام عالم حسینیه می شود...وقتی پسر فاطمه به بغضی ۱۴۰۰ ساله می گوید..همانا جدم حسین را تشنه لب شهید کردند😔و بقیع ....آه بقیع...اللهم عجل لولیک الفرج

نگفت كاره من نبوده من با اين خانم نبودم و اينا؟ توروخدا خودت براي خودت افكار منفي به جون نخر

هرچي بد فكر كني بد تو زندگيت مياد

تو خوشبختي😘تو ارامش داري❤️ تو پر از عشق و احساسي😍 همه چي خوبه🙏🏻

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
نگفت كاره من نبوده من با اين خانم نبودم و اينا؟ توروخدا خودت براي خودت افكار منفي به جون نخر هرچي ب ...

مرسی گلم با ارامشت.گفتش ولی حلالیت نگرفتیم

مرسی گلم با ارامشت.گفتش ولی حلالیت نگرفتیم

اشكال نداره ببين گلم نبش قبر نكن چيزيو 

يه اتفاقي بوده و افتاده و تموم شده 

٤سال ميگذره همينكه از خدا بخواي حتما ميبخشه

خدا خيلي مهربون و بزرگ و بخشنده ست

زندگيا سخت شده درامدا كم شده مريضيا زياد شده ما دنبال اين ميگرديم چي باعثش شده 

درحاليكه نبايد بهش فكر كنيم 

به چيزاي خوب فكر كن، به سلامتي به عشق به ثروت به خانواده ي خوشحال ... اينارو جذب كن 

الهي خدا برات هميشه خوب بخواد🙏🏻❤️

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
اشكال نداره ببين گلم نبش قبر نكن چيزيو  يه اتفاقي بوده و افتاده و تموم شده  ٤سال ميگذره ...

دستت درد نکنه واقعا داشتم دیوونه میشدم.چه خوب که ادمایی هستن که درکم کنن همه مسخرم کردن.اما یه چیزی بود که ذهنم بدجور درگیر بود برای نی نی دار شدنم دعا کن.معلومه دلت صاف و روشنه

دستت درد نکنه واقعا داشتم دیوونه میشدم.چه خوب که ادمایی هستن که درکم کنن همه مسخرم کردن.اما یه چیزی ...

الهي زوده زود يه نيني سالم و خوشگل و تودل برو بياد تو دلت و دلتو قرص كنه تمام فكر و دغدغه ت بشه لگداي نيني🙏🏻😍😘❤️

الهي زوده زود يه نيني سالم و خوشگل و تودل برو بياد تو دلت و دلتو قرص كنه تمام فكر و دغدغه ت بشه لگدا ...

مرسی ایشالله به حق امام حسین و علی اصغر هرچی از خدا میخوای بهت بده