2777
2789

اگه بخای کاملا مطمئن جواب بگیری بله ولی اگه عجله هم داری برای بعضیا چن روز قبل پری هم بی بی چک مثبت میشه

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه بخای کاملا مطمئن جواب بگیری بله ولی اگه عجله هم داری برای بعضیا چن روز قبل پری هم بی بی چک مثبت ...

ینی اگر پریود نشم بیبی چک بزنم مثبت نشد بازم امیدوار باشم برم ازمایش بدم؟؟

بله

عزیزم تو بارداری ؟

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

من با کلی بی بی چک و حتی آزمایش منفی باردار بودم😎😎😎😎

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

واسه بعضی ها تو همین نی نی سایت بی بی شون منفی بوده اما آز مثبت

یه صلوات مهمونم کنین حاجت روا شم🥺                                    ❤دخترم عشق زندگیم ❤
اره گلم

مبارکت باشه انشالله سالم وسلامت دنیا بیاریش 😍😍😍

از بس اینجا برای هرچیزی تیکر میزنن دیگه نمیشه فهمید کی بارداره کی نیست

به نظرم دقیقش بذار موعدت برسه. کی موعد پریت هس؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
واسه بعضی ها تو همین نی نی سایت بی بی شون منفی بوده اما آز مثبت

خب پس تا ی ۳۰ روز صبر میکنم بعد میرم ازمایش چون من دوشبه برا اولین بار دارم اقدام میکنم انشالله ک جواب بگیرم ته دلم ک میگ میگیرم 

حدودا چن روز طول میکشه من رو ۲۰روز حساب کردم

من ۳۵ روز از روی سونو فهمیدم ولی اگر بی بی چک هات مثبت بشه زود میفهمی