2777
2789

خیلی سبز

نشر الگو

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ریاضیات مهروماه یا تخته سیاه ترجیحا

شیمی سال دوم مبتکران

شیمی سال سوم و پیش خیلی سبز

عربی خیلی سبز یا کتاب ایاد فیلی ترجیحا

ادبیات نشرالگو

دین و زندگی گاج

فیزیک گاج نقره ای

زیست سال دوم وسوم نشر الگو

زیست سال چهارم نشر دریافت استاد عمارلو

زبان خارجه کتاب شهاب اناری

ادبیات هفت خوان خیلی سبز یا پنج گنج  مهرو ماه

عربی گاج کامل علی فیلی

دینی خیلی سبز

زبان گاج  یا مبتکران

زیست نشر الگو

شیمی آی کیو (برا دانش اموزا متوسط و ضعیف خیلی سبز)

فیزیک گاج نقره ای

ریاضی آی کیو(برا متوسط ها خیلی سبز برا ضعیف ها مهرو ماه)

این لیستو مشاورمون داد کتاب های رتبه برترا

خیلی سبز 

گاج نقره ای (میکرو طبقه بندی زیاد ب درد نمیخوره میگرو طلایی هم بد نیس اما فیلی سبز درسنامه هاش بهتره)

نشر الگو زیست 

پیشنهاد من خیلی سبزه برای تستای چالشی و سختش نردبام خیلی سبز مناسبه

برای جامع ریاضیات خ سبز زیست هم خ سبز خوبه (در هر سطحی ک هستی)الگوخیلی از کنکور دوره. شیمی خ سبز فیزیک جامع میکرو عربی خ سبز. دینی هم میکروخوبه هم خ سبز.زبانت اگ خوبه مبتکران 

عزیزم اینو نگفتم که پز بدم گفتم که کسایی که میخوان کتاب معرفی کنن بدونن من در چه سطحی هستم و چه کتاب ...

عزیزم منم نمونم ولی هیچوقت خودم و امثال خودم رو در سطح بالایی نمی بینم که کتاب خاصی برام باشه 

این کاربری برای دونفره من و  دوست ۱۰ سالم لطفا قضاوت نکنین  ممکنه ما قاطی شیم و شما مارو اشتباه بگیرین😝😝😝😝
عزیزم منم نمونم ولی هیچوقت خودم و امثال خودم رو در سطح بالایی نمی بینم که کتاب خاصی برام باشه 

نه شما منظور منو اشتباه فهمیدی عزیزم 

در ضمن هر کس با توجه به سطحش باید کتاب کار انتخاب کنه مثلا کسی که شیمی اش ضعیفه اگه تست های مبتکران رو بخواد بزنه ممکنه که از شیمی فراری یا متنفر بشه دیدم که میگم

نه شما منظور منو اشتباه فهمیدی عزیزم  در ضمن هر کس با توجه به سطحش باید کتاب کار انتخاب کنه مث ...

حق با توعه 😊 شاید یه مدرسه معمولی نتونه خیلی سبز بزنه 

این کاربری برای دونفره من و  دوست ۱۰ سالم لطفا قضاوت نکنین  ممکنه ما قاطی شیم و شما مارو اشتباه بگیرین😝😝😝😝