2777
2789

قبلا ها مگه تراش 1000 تومن نبود ☹️

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون کاربری که اومد گفت ما روزی دو میلیون غذا میخوریم  مصرف لپه و عدس و نخودش ماهی ده کیلو بود ...

لاکچری بوده دیگه

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
هشتصد تومنم پوله اخه  ما روزی صد هزار تومن ماست میخوریم فقط

😂😂😂امشب به مامانم گفتم ۱۰۰ داری قرض داری بعدا پس میدم اونم میگه ۱۰۰ پوله ۷۰ تومن میوه خریدم لواشک درست کردم براتون میگم خوب بده دیگه.میگه اللان که ندارم سربرج😆

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

خوب اصله برو نظراتو بخون ببین چقدر گفتن بیشتر از ده پونزده ساله دارن استفاده میکنن هنوز مثله اوله. بعد این خارجی تا بیاد ایران برسه دست ما میشه ۸۵۰ تومن. بهترین چیز برای ما ایرانیان اینه که تیغ تراش قدیمیمونو در بیاریم بزنیم سر خودکارمون اونجور نوک مدادو تراش کنیم چون مداد هم گرون میشه نمیشه هی تراش کرد

خوب اصله برو نظراتو بخون ببین چقدر گفتن بیشتر از ده پونزده ساله دارن استفاده میکنن هنوز مثله اوله. ب ...

خخخخ دقییقا

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗
نه بابا  تاپیکاشو گشتیم دنبال وام یه میلیونی کرونا بود

یه نفر م بود یکی دوماه پیش هر چی همه می گفتن همه چی گرون شده میگفت نه بابا خوبه،که ،میگفتن برنج میگفت خوبه که قیمتش ،می گفتن گوشت میگفت خوبه که،می گفتن طلا میگفت خوبه که ارزونه که،نمیدونم از مریخ اومده بود شاید 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت