2821
2789
عنوان

چقد جذاب😍💜

248 بازدید | 22 پست

اگر احتمال وجود یک جهان قابل سکونت که انسان‌ قادر به ادامه‌ حیات درآن باشد،حتی یک در میلیون باشد،

تنهادر کهکشان راه شیری ده‌ها هزار دنیا وجود خواهد داشت که می‌توانند نسخه‌ی دوم از زمین باشند

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این عظمت و بزرگی خدا رو نشون میده

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

قلب بنفش میبینم دوست دارم سرمو بکوبم تو افق    

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اره😍😍😍😍

به نجوم علاقه داری

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
چرررررا😈😈😈😈

بگم کاربریم میترکه . به خاطر حسن جون

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز