2777
2789
عنوان

خرید +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میزنم توهم مال منو بزن  https://www.ninisite.com/discussion/topic/4999490/با-مسئول-داروخانه- ...

زدم ممنون

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
خانوما بوت رنگ مشکی سرمه ای طوسی زرشکی کرم و آبی کاربنی داشت نتونستم همه رو براتون بزارم همین دوتا ر ...

نظر منم اینه که همشووووون خوشگلمن دیدمشون تو پیج قیچی بوت ها که من عاشق بوتم اینایی که تو گفتی دوست دارم همشو بخرم😂

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
اولی و اخری خیلی قشنگن و بهم میاد

به نظرت خیلی طوسی در طوسی نمیشه 😁😁 مانتو طوسی با زرشکی چطوره بد میشه ؟؟؟؟ انقدر رنگ تیره پوشیدم دلم میخواد از این به بعد رنگاو رنگ بپوشم 😁😁

منم پیج خانوم کهنی دارم مانتوهاش عالیه بنظرم کرم بگیرشیکتره

جدی من چون میترسم سفارش بدم اونی که میخوام نباشه میگم پارچه شو بگیرم بدم خواهرم بدوزه این پیج قیچی مطمئنه به نظرت یا بدم بدوزه خواهرم کارش عالیه خیلی تمیز میدوزه

نظر منم اینه که همشووووون خوشگلمن دیدمشون تو پیج قیچی بوت ها که من عاشق بوتم اینایی که تو گفتی ...

قیچی خیلی زودتموم میکنه نمیشه خرید

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴
بعدش ما تا آبان کولر روشن هست.از اونطرف هم اسفند کولر روشن میکنیم😑خوشبحالتون

به جان خودم الان دارم میلرزم 🥴🥴 هوای اینجا از اول تابستون حس و حال پائیز داره ما فقط چن روز کولر اونم ظهر روشن کردیم البته امسال نمیدونم تابستون چرا انقدر سرد شد چون تا پارسال اینجام گرم میشد به هر حال شما کجایی اهوازی ؟؟

نظر منم اینه که همشووووون خوشگلمن دیدمشون تو پیج قیچی بوت ها که من عاشق بوتم اینایی که تو گفتی ...

توام عین منی به جان خودم همه رنگاش یکی از یکی قشنگتر بود برا همین فروشندهه گفت ببر اگه یه رنگ دیگه خواسته ایی بیار عوض کنم به شرطی که اصلا استفاده نکنی