2777
2789

عایده دگ باید میرفتید قبل اینکه لثه رو پاره کنه دکتر ک بکشید یا جراحی کنید الان ی مدت درد و ورم و اینا داره ولی بهتره برید بکشید دگ دوبار درد بخیه و اینارو نداشته باشید یکاسه شه بره

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عایده دگ باید میرفتید قبل اینکه لثه رو پاره کنه دکتر ک بکشید یا جراحی کنید الان ی مدت درد و ورم و ای ...

خوب شاید خودش بیرون بیاد و سالم باشه لزوما که مشکل ساز نیست

فقط بیرون آمدنش گاهی درد داره

خوب شاید خودش بیرون بیاد و سالم باشه لزوما که مشکل ساز نیست فقط بیرون آمدنش گاهی درد داره

دقیقا اخه من شنیدم میگن اگه به دندونای جلو فشار نیاره لازم نیس بکشی 

خوب شاید خودش بیرون بیاد و سالم باشه لزوما که مشکل ساز نیست فقط بیرون آمدنش گاهی درد داره

بله ولی ممکنه  چینش همه دندونای فکو بهم بریزه بهرحال بازم باید ب دکتر نشون بدن ک متوجه بشن برای دندون عقل همیشه باید چکاپ رفت چ بخوان بکشن چ بخوان بزارن بمونه منظورم این بود ک نشون بدن دوبار دردشو نکشن

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اگه صاف دربیادم بازم باید بکشم یعنی ؟؟!!

نه لزومی نداره درسته گاهی کج بیرون میاد یا خراب بیرون میاد

گاهی هم سالم در میاد و مشکلی نداره من از ۱۶ ۱۷سالگی شروع کرد به بیرون آمدن گهگاه درد می گرفت فکر کنم ۱۹دیگا کامل بیرون اندا بود 

حالا هم مشکلی نداره سالهاس 

چند وقت طول میکشه کامل در بیاد ؟شما چند سالتونه 

۳۸سال تقریبا

راستش دقیق یادم نمیاد ولی هر۴تاش فکر کنم یکی دوسال شد تا در بیاد طولانی مدت بود مطمئنم

چون قبل اینکه ارتودنسی کنم نصفه در آمده بود بعد آخر ارتودنسی کامل بود خود این جریان ارتودنسی دوسال بود.....

۳۸سال تقریبا راستش دقیق یادم نمیاد ولی هر۴تاش فکر کنم یکی دوسال شد تا در بیاد طولانی مدت بود مطمئنم ...

اها عوارضش چیه من یکم تب دارم ممکنه از همین دندون در اوردن باشه !!