2777
2789
عنوان

یه کار بد کردم

416 بازدید | 21 پست

با نانزدم و خالم بیرون بودیم من جلو بودم نامزدم رفت بستنی بگیره منم دلدرد داشتم گفتم تا نیستش از فرصت استفاده کنم😳😀خالم دستشوی داشت به خیال اینکه بندازم گردن خالم😅😅 مجبوری یه بادی رها کردم یهو نامزدم برگشت ک بپرسه بستنی چه طعمی میخواییم در سمت منو باز کرد واااایی شانس یه بو ملایم چ*س پخش شده بود تو ماشین البته ماسک داشت ولی از پشت ماسک هم بو رد میشه😛کاش فکر کنه کار خالم بوده😂

فان#  

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐چسو چستو گردن بگیر با تشکر 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
😂😂😂برا جلو گیری از این بادا چیکار باید کرد ؟

رفت دسشویی به موقع😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
😂😂😂برا جلو گیری از این بادا چیکار باید کرد ؟

من یه شب جلو شوهرم شد...نشستم کلی گریه کردم...شوهرم هم داشت منو دلداری میداد هم داشت از خنده منفجر میشد😪😪😭

عاقبت معجزه شد ،آمدی و در بغلت خوابیدم..اسم این حادثه را"شرح بهشت بدنت" نامیدم ..!!
دیگه خالت که میدونه کار تو بوده😪😄

وای اره ولی عب نداره ..

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز