نعناع123 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 4277 عنوان قوداااا😍😍😍 180 بازدید | 9 پست بچه بچهها چجوری برای یه کاربر گزارش میزنید؟ 1399/06/19 | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 اون سه تا نقطه رو بزن منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 دوتا اینور تر قلب سه تا نقطه داره گذارش نامناسب منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
minaaramesh عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 2609 واااای من توی بعضی تاپیکا روم نمیشه حتی جواب بدم چه برسه اون سوالو بپرسمهمون جور که تی نی یار تگ کردین فکر کنم درسته کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 گزارش پست نامناسب؟ اره منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
سیبیلوتنها عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 10578 واااای من توی بعضی تاپیکا روم نمیشه حتی جواب بدم چه برسه اون سوالو بپرسم همون جور که تی نی یار تگ ک ... برای چی ؟؟؟کی تگ کرد نی نی یارو ؟؟ منتظرتم گلم درخواست بده به علت هکر های بیشعور و بیجنبه پیچمو برداشتم اگه خواستید بگید بگید بهتون ایدی میدم به خدا سیبیل ندارم اینقدر نگید سیبیلاتو بزن تنها نمیشی دیگه ..اگه یه دونه تا سیبیل داشتم مال خودتون به یاد پسرداییم اسم کاربریمو گذاشتم اینقدر مسخره نکنید بابا
minaaramesh عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 2609 برای چی ؟؟؟ کی تگ کرد نی نی یارو ؟؟ یه تاپیکی بود، استارترِ اینجا، اونجا نی نی یار را صدا زد کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....