2777
2789

من خودم به عینه دیدم وقتی انتظارش رو نداشتم وقتی فراموشش کرده بودم و فکر میکردم اونم دیگه بهم فکر نمیکنه زنگ زد و به سختی منو پیدا کرده بود البته من دیگه برنگشتم 

شما نظرتون چیه؟

کاربری دست دو نفر 🙌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه راست نیست دوسپسرم دوستم دو سال ونیم اذیتش کرد بعدش رفت با یه دختر 17ساله ازدواج کرد الان دوستم بیچاره تنها و گوشه گیر شده

فقط خودت باش بهتر از اونیه که تظاهر کنی به اونی که نیستی  خداوکیلی 99/9/10 بگین درچه حالید اوضاعتون چطوره اخه مارو کشتید با 99/9/9  
نه راست نیست دوسپسرم دوستم دو سال ونیم اذیتش کرد بعدش رفت با یه دختر 17ساله ازدواج کرد الان دوستم بی ...

دوستت بیخیال بود؟

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
نه راست نیست، مهم هم نیست برگرده یا نه، چون یا رفته دورهاش رو زده بهتر گیرش نیومده یا از سر عذاب وجد ...

۵ سال تو سایتی و فقط ۲۴ تا پست 😮🤐

بعد از بارش بارون از سیاه ترین ابر؛ روشن‌ترین و قشنگترین رنگین کمون رو خواهیم داشت ❤️
اره

نه بیچاره هنوز هم که هنوزه تو اینستا تلگرام چکش میکنه با شماره دیگه از درون زجر میکشه خیلی نامردی کرد در حقش خیلی از موقعیت هاشو رد کرد و خیلی چیزا بعد برگشت بهش گفت مگه من چیکار کردم بدون هیچ عذاب وجدانی رفت والان پیش زنش که16سال اختلاف سنی باهاش داره خوشبخته

فقط خودت باش بهتر از اونیه که تظاهر کنی به اونی که نیستی  خداوکیلی 99/9/10 بگین درچه حالید اوضاعتون چطوره اخه مارو کشتید با 99/9/9  
نه بیچاره هنوز هم که هنوزه تو اینستا تلگرام چکش میکنه با شماره دیگه از درون زجر میکشه خیلی نامردی کر ...

خب استارتر داره میگه اگ بهش فکر نکنید اون میاد سممتتون