2777
2789
عنوان

خواستگار پرو

383 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها، یه خواستگار داشتم مال دوران دبیرستان بوده همون موقع بهش جواب منفی دادم 

تازگیام از بعضیا شنیدم که بهشون گفته ما در شرف ازدواجیم با هم آنقدر اعصابم خورد شده که نگووو 

من الان چیکار کنم با این🙄🙄رفته تو محل گفته 

به نظرتون قصدش چیه😏

هم دیوونست هم زیادی بچست😐😐

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

هر کی بهت گفت بگو پسرع توهم میزنه ب حرفاش توجه نکنین  

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

چقدددد پررو 

به نظرم میخواد اسمت سر زبونا بمونه دیگه برا حفظ ابرو مجبور شی بله رو بگی به خانوادت بگو خیلی جدی اقدام کنن تا دیر نشده جلو حرف و حدیث ها گرفته شه 

بعدا واست بد نشه

نه بابا بچه نیست 28سالشه

اخلاقش گلم منظورم بود وگرنه هیچ معنی جز یه بهونه بچگانه نداره که بره سرکار بگه ما درشرف ازدواجیم

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
اخلاقش گلم منظورم بود وگرنه هیچ معنی جز یه بهونه بچگانه نداره که بره سرکار بگه ما درشرف ازدواجیم

آهان فکر کردم سنی منظورت هست عزیزم

آره دیگه واقعن که بچس متاسفم براش