قرار بود جدادشدم درخاستم دادم اما شوهرم ترک کرد معتاد بدی نبود قرص میخورد مثلا با دخترم خیلی خوبه خرجی خوب میده ووو اما من مصمم بودم تا اینکه دیدم ترک کرده و خودشم داره جبران میکنه حرفاش بوی امید میده منم بهش فرصت دادم و اخرین جلسه مشاوره طلاق و انداختم برا 20 روز دیگه که ببینم پای حرفش میمونه گفته حق طلاق و حضانت دایم و میده به من که خیالم راحت باشه دیگه کاری نمیکنه منم دیدم خانوادم پشتم نیستن یعنی با حرفاشون داغم میکنن میدونم بعد طلاق قراره خودمو دخترم از طرف خواهرو برادرم اذیت شم نکه بد باشن نه اما میدونم مثلا تیکه میندازن گیر میدن گفتم فعلا بمونم خونه شوهر هر چی باشه جداست سر بار نیستم اویزون به قول برادرم نیستم مجبور نیستم به کسی توصیح بدم ازادم نکه الان روزی ده بار مامانم زنگ میزنه سوال پیچم میکنه هی میخان منو ببرن به زور پیش خودشون دایم برادرم سرک بکشه ووو
اگه نشکلت فقط مواداونم قرصه و اخلاق خوبی داره وضع خوبی داره بمون اصلا درخداست طلاق نده هرکس ی عیبی داره با بعضی عیبها میشه ساخت و زندگی رو ادامه داد با بعضیا ن
آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞
اره فقط همینه یکمم شلختست که ذاتی خودمم مقصرم به سر و وضعش نرسیدم بر خ ...
الان استرست خانوادتن نه همسرت چون کنار همسرت ارامش داری ولی بعد طلاق ممکنه کنار خانوادت ارامش نداشته باشی حس میکنن خیلی زود اسم طلاق رو اوردی شوهرت ب خودش ضرر میزنه ولی واسه شما کم نمیذاره کاش از طلاق بعنوان ی اهرم واسه ترکش استفاده میکردی نه اینطور ترسشو از رفتنت از بین ببری
آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞