2777
2789
عنوان

جبران گناهان.

297 بازدید | 23 پست

سلام .توبه کردم و واقعا از ته دل میخوام گناهان گذشتم رو پاک کنم و جبران گذشته کنم .چه کارهایی میتونم انجام بدم الان برای جبران ؟ شما چ پیشنهاد هایی دارید حتما اندامشون میدم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فی سبیل الله ی حا خدمت کن مثل کهریزک  یا پرورشگاه ک گاها یتیم هستند

آقا یه فال میخری♣/خانم تورو خدا/خواهش میکنم🌹/فقط یه فال😢/دخترک فال فروش شهر منم👧💕/برایتان فال گرفتم😍/مژده هی دل که مسیحا نفسی می آید😊/که زانفاس خوشش بوی کسی می آید👞

اگر گناهت حق الناس نیست، یه صدقه بذار و استغفار کن

دیگه هم خودتو توی موقعیت گناه قرار نده

بعد برو با حال خوشت خوش باش😍💙

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

پای حرفت باش بعدش خدا خودش ارحم الراحمین هستش روی نمازت پایبند باش ذکر بگو تا دلت آروم بگیره همین به پدر مادرت خیلی زیاد برس و احترام بذار بنده خوب خدا بودن چندان سخت نیست ....

پای حرفت باش بعدش خدا خودش ارحم الراحمین هستش روی نمازت پایبند باش ذکر بگو تا دلت آروم بگیره همین به ...

بله خیلی ممنون حتما انجام میدم .لطفا دعا کنید برام منم برای شما دعا میکنم 🌹😊🙏.

بله حق الناس نیست خداروشکر.  مرسی 😊🌹

التماس دعا 🙏

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹