2777
2789
عنوان

کتاب خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 35 پست

خب چه سبکی دوست داری؟چه قدر کتاب خوندی؟همینجوری نمیشه کتاب پیشنهاد داد که...مثل اینکه کسی که اهله فیلم دیدن نیست یهو بره تارکوفسکی ببینه  

اگه خیلی اهله کتاب خوندنی و هر سبکی میخونی من میتونم دو هزار تا پیشنهاد بهت بدم...اولیشم موبی دیک  

من یه کتابخونه ی خوب دارم عشقم

اگه دوست داشته باشی بهت قرض میدم..به شرط اینکه 1 -  کتابو بخونی و نذاری خاک بخوره 2 -با سلیقه باشی و خرابش نکنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه سبکی دوست داری؟چه قدر کتاب خوندی؟همینجوری نمیشه کتاب پیشنهاد داد که...مثل اینکه کسی که اهله فی ...

ببخشید شما فیلم خارجی معمایی هم میشناسی؟

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
ببخشید شما فیلم خارجی معمایی هم میشناسی؟

به زدی تو خال....اگه سوال درباره کتاب و فیلم و آهنگ داشتی از خودم بپرس  

ژانر معمایی رو باید فک کنم...یکیش seven اگه ندیدی

the gift 2000 هم قشنگه.از جدیدتر هام knives out تو ذهنمه

دیگه باید فکر کنم

به زدی تو خال....اگه سوال درباره کتاب و فیلم و آهنگ داشتی از خودم بپرس     ژانر معمایی رو ...

مرسی عزیزم درخواست دوستی دادم💐

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
خب چه سبکی دوست داری؟چه قدر کتاب خوندی؟همینجوری نمیشه کتاب پیشنهاد داد که...مثل اینکه کسی که اهله فی ...

بیشتر دوس دارم از کتاب خوندن چیزی یاد بگیرم و صرفا فقط بگم کتاب میخونم نباشه، تا حدودی کتاب خوب دستم بیاد میخونم یا اگه دوستانم معرفی کنن پیگیر میشم و میگیرم، عزیزم من تهران نیستم قم زندگی میکنم...