2777
2789
عنوان

selene و ztbi عزیز

217 بازدید | 15 پست

شرمنده تگت کردم گلی میدونم تایپیکتو قفل کردی و علاقه ای ب ادامه نداری ولی باید ی چیزیو میگفتم

@selene  

شما درست میگی من از زبان محاوره ای اعراب هیچ اطلاعی ندارم متخصص زبانم نیستم در حد همون دبیرستان و من حق و ب شما میدم 

ولی موضوع کلی بحث من همون ایه 34 نسا بود ک ب طرز واضحی تنها به مردا داره میگه ینی هیچ رابطه دو طرفه ای وجود نداره ک زن هم حقی داشته باشه

این پایینیم بخون

باز هم عذر خواهی میکنم تگت کردم

@ztbi  

دردحواب کامنت شما♥

فرض کن شوهر شما با دختر خالش گرم میگیره طبق تفسیر شما

ایا حق داری تمام اون کارایی ک گفته شدرو انجام بدی؟خیر چرا؟چون اینجا خطاب مردا هستند نسبت ب زنانشون ؛ ن زنها نسبت ب مردانشون 

شما خوابتو از شوهرت جدا کنی میشه عدم تمکین...

ببین من نمیتونم در این مورد چیزی بگم چون خودم تفسیر قرآن و نخوندم  این مطلب و هم تو یکی از رمان ها خوندم

خودشم شما برو دفتر ازدواج چیه اون رو بخون توش یه عالمه چیز میز نوشته که باهاش یه زن میتونه طلاق بگیره

خواهر خونده بود به مادرم میگفت

2+2=5 دنیای خودم ، قانون خودم
ببین من نمیتونم در این مورد چیزی بگم چون خودم تفسیر قرآن و نخوندم  این مطلب و هم تو یکی از رمان ...

بله ولی بی دلیل شوهر میتونه طلاق بگیره بگه ازش خوشم نمیاد ؛ طلاق حتی غیر حضوری

در ضمن گلم شما نمیتونی بری بگی با دختر خالش گرم میگیره طلاق میخوام...! انقد این پروسه پیچیدست تا اثبات کنی اون بند هارو و.....

گمون میکنم شما ب حداقل حقوق های خودا قانع هستی

موفق باشی عزیزم روز خوش♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ولی بی دلیل شوهر میتونه طلاق بگیره بگه ازش خوشم نمیاد ؛ طلاق حتی غیر حضوری در ضمن گلم شما نمیتو ...

گلم نگا تو قران منظورش از زدن این نیست ک پاشه طرف با کمربند بزنت چجوری بگم آخه عزیز برو تحقیق کن درموردش عزیزم

دراین مورد چیزی نمیتونم بگم روز تو هم خوش گل❤ 

2+2=5 دنیای خودم ، قانون خودم

سلام عزیزم خواهش میکنم.ببین من براساس درک و استدلال خودم از قران چیزی که فهمیدم از نگاه کلیش بله به خودم هم حق میدم که همینکارو بکنم یعنی اینجا مرد رو مخاطب قرار داده ولی من مختص به مرد ندونم حکم رو چون خدا زن و مرد رو برابر میدونه تو همین کتاب پس منم حق همین برخورد یکسان رو برای خودم محفوظ میدونم.باز تشویق شدم که این مسئله رو بپرسم .سعی میکنم از خود ایشون تو اینستا بپرسم اگه پاسخ بدن خیلی خوب میشه

سلام عزیزم خواهش میکنم.ببین من براساس درک و استدلال خودم از قران چیزی که فهمیدم از نگاه کلیش بله به ...

خب اینجاست ک ما دو نفر دوعقیده متفاوت داریم

ارث؛دیه؛شهادت و ... یک زنـ نصف مرده

مردها خیلی حق ها دارند ک زنها فاقدشونن 

حق طلاق ؛حق سرپرستی فرزندان؛ تعدد زوجات و اجازه پدر و شوهر برای خیلیـ چیزایی ک جزو بدیهاته و خیلی چیزایـ دیگ

و فکر میکنم برابری دو جنس در قران اصلا رعایت نشده

هرچند من ب نظر شمام احترام میذارم عزیزدلم 

و معتقدم این تفاوت عقیده هاست ک آدما و زندگی رو قشنگ میکنه   

خب اینجاست ک ما دو نفر دوعقیده متفاوت داریم ارث؛دیه؛شهادت و ... یک زنـ نصف مرده مردها خیلی حق ها د ...

قبول دارید که آیات قرآن هم قابل منسوخ شدن هستند ؟ بسیاری از مجتهدان معاصر قائل به این موضوع اند . و برخی مثل آیت الله صانعی دیه مرد و زن را برابر میدانند شهادت مرد و زن در دادگاه را برابر میدانند  معتقدند زن برای خروج از خانه هیچ نیازی به اجازه شوهرش ندارد و برخی دیگر مثل مرحوم آیت الله دکتر صادقی تهرانی حقی برای طلاق برای مردان قائل نیستند و معتقدند مرد نباید بدون دلیل موجه از زنش طلاق گیرد و برخی دیگر مثل آیت الله محمد ابراهیم جناتی معتقدند دختر برای ازدواج هیچ نیازی به اجازه پدرش ندارد و برخی دیگر از مجتهدان مثل آیت الله محسن غرویان و آیت الله صانعی همسر دوم و ازدواج مجدد مرد را فقط با اجازه همسر اول جایز میدانند و یا آیت الله موسوی بجنوردی همسر دوم‌را در حال حاضر مصداق شکنجه همسر اول میداند و در بحث حق حضانت آیت الله محمد ابراهیم جناتی قواعد فقهی آنرا یک چیز صد در صد نمیداند و معتقد است که بهتر است حقوقدانان و جامعه شناسان دریاره آن نظر دهند و یا آیت الله موسوی بجنوردی که اصلا حق حضانت را برای مرد قائل نیستند و آنرا فقط در انحصار مادر میدانند مگر اینکه مادر صلاحیت حضانت فرزند را نداشته باشد یا خود او نخواهد از فرزندش نگه داری کند و...

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
خب اینجاست ک ما دو نفر دوعقیده متفاوت داریم ارث؛دیه؛شهادت و ... یک زنـ نصف مرده مردها خیلی حق ها د ...

...

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
قبول دارید که آیات قرآن هم قابل منسوخ شدن هستند ؟ بسیاری از مجتهدان معاصر قائل به این موضوع اند . و ...

بعد یک ساااال واقعا سورپرایز شدم😂🤦🏻‍♀️

اکثر.چیزهایی ک شما فرمودی داخل قرآن گفته نشده 

مثلا دیه و اجازه دختر از پدر برای ازدواج و .... و فقط ی جورایی استدلال و تفسیر علمای دینه از قرآن

آیا واس ارث صدق میکنه؟ یعنی مجتهدی هست که بگه ارث زن و مرد مساویه؟ فکر نکنم چون صراحتا تو قرآن اومده ک برابر نیست....

من.چیزی ک استنباط کردم از پیام شما این بود که ی سری چیزارو ک داخل قرآن بوده شرطی کردن: مثل اجازه برای تعدد زوجه

و ی سری چیزا رو ک داخل قرآن نبوده و مجتهدا خودشون قبلا تفسیر کردن مثل اجازه از شوهر برای رفتن بیرون خونه ک داخل قرآن ابدا نیومدرو تغییر دادن

من اسم اینو منسوخیت قرآن نمیذارم 

اسم.این رو  تفسیر متفاوت و شرطی کردن احکام قرآن میذارم ک اصلا اصلا اصلا با قرآن در تضاد نیست

بعد یک ساااال واقعا سورپرایز شدم😂🤦🏻‍♀️ اکثر.چیزهایی ک شما فرمودی داخل قرآن گفته نشده  م ...

بله درباره ارث آیت الله دکتر محسن کدیور ارث مرد و زن را اگر زنی مجرد باشد برابر میدونن

بعد یک ساااال واقعا سورپرایز شدم😂🤦🏻‍♀️ اکثر.چیزهایی ک شما فرمودی داخل قرآن گفته نشده  م ...

بله اما معتقدند آیات قرآن هم لزوما برای همه افراد در تمامی شرایط و تمامی مکانها نیست! و ممکنه منسوخ بشه و نظرات اینها بسیار متفاوت با اون پست شماست!

درباب زمان تاپیک بنده پوزش میطلبم دقت زمان نکردم و دنبال چیزی میگشتم و انرا سرچ کردم به تاپیک شما برخوردم !امیدوارم از سورپرایزم لذت برده باشید و شما رو ناراحت نکرده باشم...!

بله اما معتقدند آیات قرآن هم لزوما برای همه افراد در تمامی شرایط و تمامی مکانها نیست! و ممکنه منسوخ ...

حق با شماست علم من در این زمینه کمه 

واقعا علاقه مند شدم در مورد مجتهد هایی ک گفتین تحقیق کنم

حقیقتش اینه من خیلی خیلی وقته ک ب سایت سر نزدم و کلا از سرم افتاده بود و دیگ دغدغم نبود

و دیدن این تایپیکو.حرف زدن راجبش و دیدن دغدغه های قبلنم و درگیر شدن الانم حس قشنگی بود♥

متشکرم🌹

حق با شماست علم من در این زمینه کمه  واقعا علاقه مند شدم در مورد مجتهد هایی ک گفتین تحقیق کنم ...

خواهش میکنم کاری نکردم من هم خودم دین زده بودم اما با نظرات اینها بسیار به اسلام علاقه مند شدم . پیشنهاد میکنم نظرات این مجتهدان خوصا آقای کدیور رو دنبال کنید و خوشحال میشم که اگر نکته ای بود با من در میان بگذارید تا من از شما بیاموزم . در پناه حق 

حق با شماست علم من در این زمینه کمه  واقعا علاقه مند شدم در مورد مجتهد هایی ک گفتین تحقیق کنم ...

پیشنهاد میکنم نظرات آقای کدیور درباره حجاب و حقوق زنان و مجازات ارتداد را دنبال بفرمائید . لذت بردم از هم صحبتی باشما  درخوست دوستی دادم خوشحال میشم قیول کنید

پیشنهاد میکنم نظرات آقای کدیور درباره حجاب و حقوق زنان و مجازات ارتداد را دنبال بفرمائید . لذت بردم ...

حتما حتما میرم و پیگیرش میشم بنظرم باید آدم جالب توجه ای باشن

من هم لذت بردم از این همه اطلاعات شما و هم صحبتی با شما🌹