2777
2789
عنوان

کمک. چرا دخترم....

188 بازدید | 18 پست

چرا نمیخابه؟ 😐

خب آخه منم کار و زندگی دارم. داره از خاب غش میکنه. ولی اگه شیرم تو دهنش نباشه سریع بیدار میشه

من تا کی بغل دست ایشون خاب باشم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عادتشم ندادم

ولی کلا خاب سبکه

از اون طرف خودم خابالو

کنارش بخایم شیرش بدم خودم خابم میبره ایشون بیدار میشه

اون وخ هرقدر دست و پا بزنه من بیدار نمیشم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
پستونک نمیگیره؟؟؟

نه دیگه حالا ک 7 ماهشه

ب چشم اسباب بازی نگاش میکنه باش دندوناشو میخارونه

الان تو خونم بمب ترکوندن

چکار کنم

فردام کلاس دارم باید 50 ص کتاب بخونم

شت

دختر توچرا همه جا هستییییی؟؟؟

دارم عنشو در میارم دیگه اه😂😂😂😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
نه اتفاقا خیلی خوشم اومد ازت چون خودتو اینجا سرگرم کردی خیلی هنر میخواد  

😘😂♥️ قربونت بشم من 

ن بابا این نشانه ی بی هنریمه ک بیکار میچرخم😥😂

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
😘😂♥️ قربونت بشم من  ن بابا این نشانه ی بی هنریمه ک بیکار میچرخم😥😂

همین که کسب تجربه میکنیو توشبکه های خیلی نمیچرخی خودش خیلی کاره الان هم سن وسالای تو یا دارن تو اینستا میچرخن یا بادوست پسراشون دعوا😂😂